46

Цветан Недялков проговори след взрива, който едва не уби него и сина му

Известният музикант от Ку-ку бенд оцеля по чудо заедно със сина си.

"Всичко е наред. Живи сме, здрави сме. Не е в нас причината", това заяви музикантът от бенда на Слави Трифонов Цветан Недялков след инцидента в дома му, предава NOVA.

"Просто да внимават с електрически тротинетки като си купуват хората. Наистина да внимават. Оказва се, че това е нещо много опасно", обясни Недялков.

Припомняме, че по-рано във вторник стана ясно, че при зареждане батерия на тротинетка е гръмнала в апартамент в София и е предизвикала пожар. От взрива е причинен голям пожар, който е унищожил домашно имущество. Няма загинали и пострадали хора. По-късно Слави Трифонов във Фейсбук разкри, че инцидентът е станал в дома на музиканта Цветан Недялков.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Да бяхте казали марката тротинетка!

Да бяхте казали марката тротинетка!

18.05.2023 | 08:06

Или поне батерията каква е като спецификация! Иначе как да внимават хората?? Как? Да караме в магазина продавачите пред нас да заредят тротинетката ли, за да сме сигурни, че няма да гръмне?

Отговори
2 0
Как така?

Как така?

18.05.2023 | 07:55

Как така Цветан Недялков проговори ? Досега не е можел да говори ли? Или операция са му правили? Или от полицията са забранили? Защо да е мълчал досега? Ма ло умн и писачи!

Отговори
3 0
еми нормално

еми нормално

18.05.2023 | 08:24

Ти пък сега.Все пак това са някакви писарушки които пишат колкото да не заспят и преписват от всякъде и поставят задължителното ----Както Марица първа научи----хахахаха

Отговори
2 0
Любопитко

Любопитко

18.05.2023 | 03:02

Има една т.н. комисия КЗП. Получават наверно хубави заплати. Да са живи и здрави. Но с какви задачи е натоварена тази КОМИСИЯ? Според мен потърпевшия трябва да заведе иск срещу тях. Но като се знае колко е прогнила съд. система у нас - отчайващо. Абе - бог високо, вар далеко. Господ да ни е на помощ.

Отговори
6 1

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”