49

ЦРУ потвърди изчезването на България

“С 410 души на ден, или със 17 души на всеки час намалява населението на България. На всеки 3 минути страната ни губи по един човек. Според сайта на ЦРУ България е на първо място в света, сред 230 страни, по намаляване на населението.” Това съобщи директорът на Демографския институт към БАНИ акад. Петър Иванов, цитиран от Труд NEWS.

Припомняме, че наскоро той потвърди изчезването на България с нови страшни данни.

Ученият припомни, че от 9 млн. население вече сме 6,8 млн. души, според проучване на ООН от юли тази година. Същото проучване казва, че към 2050 г. България ще загуби една четвърт от населението си. Прогнозите на Световната банка пък сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души.

Предварителните данни от преброяването на населението, което се проведе през есента на 2021 г. показаха, че населението в България е 6,5 млн. души.

“На първо място по смъртност сме, защото сме в демографска катастрофа. Ние сме в клинична демографска смърт. В България смъртността през 2021 г. е 148 995 души, ражданията са 58 678. Естественият прираст в демографията е разликата между ражданията между умиранията. За България този прираст е отрицателен - минус 90 000 души”, заяви Иванов.

Той обясни, че българите, които живеят зад граница са около 2,5 млн. души и че всяка година страната ни напускат около 60 000 от сънародниците ни.

Ученият от БАНИ обясни, че сме с най-висок процент смъртни случаи от болести на сърцето. Втората причина са раковите заболявания.

Данните на НСИ показват, че за три десетилетия населението на България се е стопило с 1,5 млн. души.

Продължителността на живот у нас е средно 71,4 г. при 80 г. в европейските страни. На практика всеки месец изчезва по едно българско село. Ако демографската тенденция не бъде променена, не след дълго в страната ще живеят огромно количество пенсионери и малцинство работещи.

Демографско изследване на БАН - “Регионалните демографски дисбаланси в България”, вещае обезлюдяване на страната ни в следващите 20 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
87 коментара
Дебрев Гебрев

Дебрев Гебрев

28.09.2022 | 14:50

Ние имаме много даровити Агенти в ДАНС !!!! Изведньж решават и " пропяват " навьн !

Отговори
1 0
ЙОАН ЛЕВИЕВ СОЙЬР

ЙОАН ЛЕВИЕВ СОЙЬР

28.09.2022 | 12:31

ЦРУ си Гледат своите интереси ! Не знам защо повечето наши Политици - сьщо Гледат Американските интереси .

Отговори
4 0
Excess Death

Excess Death

25.09.2022 | 16:32

Тук някакси е редно да напишете и поне 2-3 изречение как от март 2021 г. най-ваксинираните държави отбелязват excess mortality (смъртност над нормалната, засичана като средно аритметично на база 10 години назад), повишаваща се с всяка следваща седмица. Т.е. вече 1,5 всяка седмица имат смъртност, много по-висока от нормалната. Не са много държавите, които на седмична база си отчитат смъртните случаи, но Великобритания го прави. Те бяха и първите, които сигнализираха за това. Естествено причината за смъртта е "неизвестна". Financial Times от 23.11.2021:https://www.ft.com/content/05e32f95-0e7e-4d2a-b408-6ec6035dea8e И това е само една от всички статии по въпроса. Та съвсем кратко и ясно: с повишаваща се excess mortality в страни с голямо население като Великобритания, Германия, Испания, Франция, САЩ, какъв ще е броят на населението на тези държави до 2025 г. например. Daegel.com са ни спестили работата и са направили тези калкулации точно до 2025 г., като да са знаели, че в тия държави, както и други от Западна Европа, ще има много висока excess mortality. Данните бяха налични още през септември 2020 г. (Напомням, че за excess mortality започна да се пише не по-рано от юни 2021). Разбира се, данните на Daegel считано 2021 г. вече са свалени от сайта, но въпреки всичко са налични в интернет архива за който знае как да си ги намери ;) Но какво касае това България? Ами в България НЯМА excell mortality и сме държавата с най-ниска ваксинация в Европа. Тази връзка бе отразена в съвсем скорошен репортаж на GBN, който можете да намерите споделен тук https://t.me/chiarli007channel от 15-17 септември 2022 г. Сиреч, НЕКА ДА ВИДИМ ПЪРВО КОЙ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ДО 2025 Г., а после да се списват прогнози за България до 2050 г.! Също така препоръка към написалите статията: давайте източниците и линкове към тях, че иначе тази статия е нищо друго от спекулация, която в една нормална държава, щеше да се третира като информация, заплашваща националната сигурност.

Отговори
5 1
Западняк

Западняк

25.09.2022 | 22:52

България е на първо място по смъртност в света, но предвещанията са, че Великобритания или Франция може да я изпревари през 2025. Сигурен съм, че българите се чувстват много по-добре след прочитане на предвещанията.

Отговори
3 0
Alen

Alen

25.09.2022 | 12:30

Незнам за ЦРУ но вие така си пишете статиите

Отговори
1 0
Боби

Боби

25.09.2022 | 12:21

В интерес на истината кои са ЦРУ за да правят подобни статистики за чужди държави в случая България? За да се направи подобна оценка е необходим задълбочен статистически анализ на базата на лично проведено преброяване. Кой упълномощи ЦРУ да извършват подобно преброяване и в качеството си на какви го правят? Те не би трябвало да разполагат с такава информация. Самото им действие подронва авторитета на България оскърбявайки националното й достойнство. Това им действие е заплаха за националната сигурност на България. Как може една чужда агентура ( известна с подривната си дейност из цял свят ) да й се позволява достъп до такава класифицирана информация до която би следвало само и единствено българската държава да има достъп. Това уличава и българските власти че позволяват на чужди държави да се бъркат в държавните дела на суверенна България, Случаят е безпрецедентно нахалство и България е длъжна , в международно обръщение, да осъди Америка за непочтеността й.

Отговори
9 1
Западняк

Западняк

25.09.2022 | 23:02

Ой, на този му се нарани националното достойнство. Прост лай.нар си търси оправдание за да лае срещу Америка. За какви държавни тайни пишеш бе, галош? Тази информация е публична във всяка демократична държава. Ако ти вярваш, че врагът ЦРУ ходи от къща на къща по тъмно да брой идиотите като тебе, пази вярата за себе си.

Отговори
0 1
Гого

Гого

25.09.2022 | 10:55

Монголия са 5 пъти с по голяма територия от Франция, били са най- голямата Империя в света, а никога не са надвишавали население от ТРИ МОЛИОНА !!! И днес са по малко от три млн.

Отговори
7 1
Асен

Асен

25.09.2022 | 10:05

Че са потънали в дългове а същевременно пият кръвта на бедна България Нямам думи! Просто нямам думи с които да опиша злото на тези покварени изчадия. Те са наказание за този свят! Злото им и мерзостта им са безподобни. Моля се Господ Бог да ги убие всеки час и всяка минута и да отърве света от безподобната им уродлива нечистотия.

Отговори
5 1
Асен

Асен

25.09.2022 | 10:00

Освен това лицемерието им е покъртително! Убиват ни , както са избили индианците на времето , докато същевременно ни пускат уж загрижени статистики. Толкова мръсни и долни създания че пак не е истина.Нянан търпение да видя разочарованието пи лицата им когато България стане велика отново, докато те горят в ада. Мислят си че печелят, но всъщност губят. Но не могат да го проумеят с жалките си съзнания затлачени със зло, подлост и лицемерие, все качества на долнопробния страхливец, а те са изтъкани от тези качества. ПРЕЗИРАМ ВИ!! И кога България ще направи една статистика за бездомниците на Америка? За наркоманията им стигнала до небесата? За престъпността им че са пълни със стройни убийци и всякаква измет. Че всяка година в САЩ безследно изчезват над 20 000 човека . сащ е концлагер с размерите на държава.

Отговори
11 2
Западняк

Западняк

25.09.2022 | 23:13

Хахаха! Още един сволоч грухти в кочината. Абе цървул, не се ли е чуло в кочината, че САЩ движат този свят напред. Всички прогресивни открития, процеси и технологии идват от там. Ти знаеш ли баснята за лисицата и гроздето? Само дето ти не си лисица а свинята в кочината. Ненавиждай ни колкото си изкаш - ние ще си го обърнем на другата страна и ще продължим възхода ни към още по-щастливо бъдеще. А ти ще си умреш от злоба в кочината.

Отговори
0 2
Асен

Асен

25.09.2022 | 09:36

ЦРУ , тази ционистка организация, ДА СПРЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С БЪЛГАРИЯ! НИЕ ЩЕ СМЕ ТУК КОГАТО ТЯХ ОТДАВНА НЯМА ДА ГИ ИМА! Еврейте от световната банка искат територията ни и за това подлагат Българския народ на геноцид. Тровят ни с храните и за това имаме проблеми със сърдечната система. Стрес от безпаричие и вредна храна видят до болести. Колбасите ни са рециклиран европейски хранителен отпадък. Сладките ни изделия пък са блъскани с палмови мазнини запулващи артериите. Сега искат да ни изплашат че изчезване та видите ли, свинете мръсни , проклети да са те и децата им, да започнем приемането на негри и бежанци! НЯМА ДА СТАНЕ, ЦИОНИСТИ МРЪСНИ! ПРОКЛИНАМ МРЪСНАТА ВИ СЕМКА ДА ИЗГНИЕ ТОЗИ ДЕН И ТОЗИ ЧАС. НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ, А ВИЕ ШЕ ГОРИТЕ В АФА!!

Отговори
17 1
Западняк

Западняк

25.09.2022 | 23:23

Асене, гарго рошава! А защо забрави долнопробната ракия и махорка-цигарите? ЦРУ ти слага лай,на в саламите и сладките и безпаричието води до болести. Много смях, много нещо! Важното заключение е че вие умирате, а ние си живеем живота. Нека така да продължава.

Отговори
0 1
ШИКАРНА

ШИКАРНА

24.09.2022 | 22:25

ВРЕМЕ Е АМЕРИКА ДА Я ИЗПАРЯТ ВЪВ ВЪЗДУХА , ЗЕМЯТА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В РАЙ !

Отговори
44 15
Западняк

Западняк

26.09.2022 | 04:31

Ако ти наистина вярваш,че това ще стане, ти си безнадежден случай. Америка ще съществува дълги години след като тебе те изядат червеите. И никой няма да съжалява за тебе тъй като ти си жертва на спукан презърватив.

Отговори
0 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?