71

Цирк! Владислав Горанов избяга с издирвана кола

За екшън с бившия финансов министър Владислав Горанов на ГКПП "Калотина" съобщава БНТ.

Той е влязъл в граничния пункт в посока Сърбия около 18.30 часа снощи с автомобил BMW X7.

При проверката обаче се оказало, че шофираната от Горанов кола е обявена за издирване.

Вписването в масивите било извършено от Русия. Граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с автомобила и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка. Той обаче направил обратен завой и се върнал във вътрешността на страната.

Няколко часа по-късно с друга кола и в компанията на собственик на голяма фирма за автобусни превози Горанов отново се върнал, преминал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия. Съгласно документите издирваният автомобил BMW X7 е лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.

В момента полицията издирва автомобила. Извършва се проверка и за неподчинение на полицейско разпореждане.

От МВР не потвърждават, но и не отричат участието на Владислав Горанов в случая.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тежко наследство

Тежко наследство

18.12.2021 | 20:01

Не знам защо, но случая ми напомня на пропуснати пътници без митн контрол на аерогара София. Нали фин министър е ресорен за митниците ? Наистина голям хаос в реда в страната, наследен от цветарите. А смяната, сътворила днешната простотия не е ли вече в кауша ? Защото да ги изгонят без да има други последствия е нелогично. А ако този случай бе с Нинова /например/ по същия начин ли щяха да действат ? Не е ли това поредната провокация на цветарите спрямо законноста в страната ? А дали ВладКО ще се върне? А колата беше ли подложена на обстоен преглед? Малко е изчегъртване. Присъди и затвор ! И за Горанов , и за цялата митн смяна !

Отговори
1 0
Алито от София

Алито от София

18.12.2021 | 14:34

Това се казва :невероятно, но факт, значи Горанов кара колата, митничари му казват че е нередовна, той бяга, после минава с рейс границата спокойно, а властите издирват джипа не кой го е карал, значи той, джипа, сам е духнал, влади няма нищо общо, само да ви сетя че имаше преди време такъв случай на границата, колата беше на решета, а шофьора не дадоха на близки да го разпознаят, и това за неизпълнение на заповед за проверка, също като влади тръгва обратно към България и......

Отговори
3 3
Драган

Драган

18.12.2021 | 14:05

Непроверена информация или натягане на новата власт е това заглавие . По разумно е да пишете за български пощи .

Отговори
5 2
Нали

Нали

18.12.2021 | 14:30

Марица е влезнала в ролята на пловдивският лайномет и здраво държи фронта!

Отговори
6 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?