1553

Чудо - вижте какъв белег има ударената от мълния Теди

В средата на август мълния покоси 18-годишата Теодора Оронова. Истинско чудо е, че тя оцеля, а чудото се случи благодарение на жена, която бързо се притече на помощ, както и на лекарите.

„Всички лекари казват, че тенденцията е да се възстановя напълно. Наистина е просто чудо“, сподели Теодора в предаването „120 минути“ по БТВ.

„Такова нещо покосява всички важни органи – черен дроб, сърце, белите дробове. За тях е чудо, че се възстановявам толкова бързо и че нямам почти никакви последици освен загубата на памет“, разказа още 18-годишното момиче.

Казва, че не помни нищо. Била е с още двама души и допълва, че не се е допирала до дърво и не е направила нищо, което да предизвика удара от мълния.

„Последният ми спомен беше как съм на плажа и си почивам. Вече впоследствие започнаха да ми се възвръщат спомените как сме отишли до хотела, как съм си оставила чантата, как сме слезли долу и т.н. Постепенно спомените ми се върнаха до момента, в който се случи трагедията“, разказа още Теодора.

„Мълнията реши просто мен да удари“, с усмивка допълни тя.

Теодора показа снимка на белег на крака си, който прилича на сърце.

„Даже реално бяха два белега. Имах на бузата си едно по-голямо сърце, а на крака – малко сърце. Според мен от сърце беше цялата подкрепа, която получих от приятели, роднини и дори от непознати. А и хората, които ме спасиха – не знам Господ ли е, каква сила е била“, споделя още Теодора.

Тя обаче има и още един белег на корема, но във формата на мълния.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?