49

Чудо: Ванга измъкнала Володя Стоянов от лапите на COVID-19

"Добре съм!" С тези думи успокои феновете Володя Стоянов навръх рождения си ден вчера. Според близките му певецът вече е преборил коронавируса и това като по чудо се е случило с горещите молитви, които приятелите му отправяли към Бог и приятелката на Володя - баба Ванга.

"Много е вярващ. Всички му стискаме палци и, разбира се, го очакваме да се присъедини към нас на коледните тържества, каза Иван Драмов, председател на фондация "Ванга", който постоянно се информира за състоянието на изпълнителя.

Певецът, изпял емблематични народни песни, очаква да бъде изписан малко преди Коледа от ВМА, но възстановяването му няма да е лесно. "Ще направим курбана, както съм обещал, само да го видя, че е жив и здрав и е сред нас, да ни попее малко", надява се Драмов.

Володя Стоянов бе приет в болницата в изключително тежко състояние с двустранна пневмония навръх Димитровден. Вкарват го директно в интензивното отделение, където прекарва месец. Докторите са категорични, че влошеното му състояние е следствие на забавянето на лечението, а певецът не се замисля, че може да е пипнал коронавируса, защото живее изолирано в Петрич и не се среща с много хора. Затова при първите симптоми решава, че е настинал, тъй като спи на отворен прозорец в дома си, за да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започва да пие горещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, но изведнъж рязко се влошава. За щастие, лошото вече е зад гърба му и сега му предстои да започна да се възстановява, пише "България Днес".

 


   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Леле

Леле

04.12.2021 | 13:23

Кво чудо ? Лекарите цял месец се грижат за него в интензивното, но молитвите го били спасили ? Вие нормални ли сте ? Да приписваш заслугите на лекарите на Ванга е абсолютно неадекватно.

Отговори
1 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?