1553

Червеният пират бил топ математик - откачил, тормозел роднини

Арестуваният за отправени заплахи към министри, магистрати, полицаи, кметовете на Сливен и Котел е упражнявал тормоз от години и над близки и познати. Това потвърдиха хора от Сливен, които познават Илко Захариев. Те отказаха да бъдат записани, опасявайки се за сигурността си.

Илко Захариев е завършил Природоматематическата гимназия в Сливен през 2009 година. Всички, които поискаха да останат анонимни, го описват като изключително интелигентен, умен и комбинативен, но със склонност към фобии и фиксации. 

В различно време след завършването на гимназията успешно е кандидатствал в различни висши учебни заведения в страната и чужбина, но не е завършил нито едно от тях. 

Градацията на заплахите започва от най-близкото обкръжение, следва разширение на кръга и така достига до най-високото ниво.  Заплахи е оправял и към гимназията, в която е учил, потвърдиха от ръководството, като уточниха, че са изпратили сигналите към полицията.  

Вече стана ясно, че на местно ниво са отправяни заплахи към кметовете на Сливен и Котел, общински съветници, полицаи. Голяма част от тях са свързани със закани за физическа разправа.  В Районната прокуратура - Сливен има образувано дело и по случая и се води разследване. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Lessa

Lessa

02.03.2024 | 01:37

~~~ Горещи момичета ви очакват на - - - Sexy18.pw

Отговори
0 1
Пенчо не се пъни!

Пенчо не се пъни!

01.03.2024 | 21:53

Ама хич, на дърти години да отслабнеш и каквото да правиш, всичкото е,, гнусотия,, ако искаш вярвай, не бъди фантазьор, няма полза вече от това!

Отговори
2 1
Да бе!

Да бе!

01.03.2024 | 21:50

У бг има всичко топ, топ дк, топ убийци, топ обратни, топ травестити, топ свини, топ,, съседи престъпници,, които без да им мигне окото, ти правят зло, песимист ставаш, заради такива, да пази бог!

Отговори
2 0
Фицо

Фицо

01.03.2024 | 21:11

ПутинистЪ ли е завалията?

Отговори
14 5
не, полезен селски идиотин

не, полезен селски идиотин

01.03.2024 | 22:13

кат' теб!

Отговори
4 1
Пенка

Пенка

01.03.2024 | 20:56

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:--- https://shout.to/keto

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?