А в Пловдив? Клиентите на "Софийска вода" научават на мига за всеки теч

Частният оператор „Софийска вода” единствен у нас предлага доставка и монтаж на водомери с дистанционно отчитане. На сайта на дружеството се рекламират 5 различни пакета на услугата. В зависимост от това каква конфигурация иска клиентът цените са от 249 до 459 лева с ДДС. Гаранцията на водомерите е 60 месеца.

Лицензът за софтуерна платформа за аналитична обработка на данни и потребителски интерфейс е 10 години.

Освен това от „Софийска вода” АД предлагат и Застраховка Обща гражданска отговорност, която върви заедно с новия уред на отчитане. В случай, че монтажът на водомери причини имуществени вреди, клиентите ще бъдат обезщетени по надлежния законов ред, пише в офертата.

Данните, които се получават от уреда, се предават с безжична комуникация. Това позволява водата да се отчита всеки месец в точно определен час, без да е необходимо клиентите да пишат бележки по вратите или да висят по къщите, за да чакат инкасатора. Чрез записа на данни всеки клиент може да проследи онлайн консумацията през различните дни от седмицата, както и през различните часови диапазони. Така много лесно става ясно има ли теч в имота или в сградната инсталация.

Столичният монополист предлага на своите клиенти възможност за разсрочено плащане на услугата без оскъпяване. Това може да направи всеки клиент, който няма просрочени задължения през последната 1 година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Севдалин

Севдалин

26.06.2020 | 10:39

Росенчо, един съвет : Преди да драснеш някоя глупотевина потърси мнение от чичко Гугъл ! Тези водомери се предлагат, продават и в ПЛОВДИВ ! Фирмата доставчик и на водомерите и на софтуера е "Мултиком". "ВиК" ЕООД гр. Пловдив работи съвместно с този доставчик. И това не е иновация на "Виолия-Софийска вода" а е изискване съгласно "Наредба №4" чл.30 от далечната 2005 г. В Пловдив си имат също и съответния софтуер. В града ни има достатъчно независими ВиК инженери, които не работят във или към местното ВиК дружество и които могат да те светнат по въпроса.

Отговори
2 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?