44

БСП регистрира листата си в РИК - Русе

БСП регистрира в Районната избирателна комисия - Русе пълна листа от 14 кандидати за народни представители. Водач е депутатът Иван Иванов, който очерта и целите пред социалистите в предстоящата предизборна кампания.

„В листата сме заложили на хора, които са познати лица, представителни, участвали са и в предни кампании. БСП тръгва на тези предсрочни избори, които трябва отново да определят един работещ модел за бъдещето на България. Ние се явяваме като единствената алтернатива на това ,което се случи през последните месеци. БСП ще продължава да отстоява своите позиции за подобряване благосъстоянието на българските граждани със своята платформа и девиза „Достойна България в мирна Европа“. В тези кризи трябва стълб на спокойствие, който БСП може да даде на българските граждани, и очакваме тази подкрепа на изборите“, каза Иван Иванов, цитиран от Русе Медиа.

Целта е социалистите от Русе да имат максимално представителство, още повече, че на последните местни избори БСП показа,че може да бъде първа политическа сила, заяви още Иванов.

Общинският председател на БСП Русе Пламен Рашев обяви, че на местно ниво девизът трябва да бъде „С Русе в сърцата“ и всички депутати и евродепутати да работят за Русе. „Иначе все едно не сме избрали никой. Ние сме отдавна неоценен град, а крайно време е да ни оценят и в цяла България, и в Европа“, заяви Рашев.

Ето и листата на БСП:

Иван Иванов
Ивалинка Цанкова
Елисавета Досева
Емил Георгиев
Нора Стоянова
Микаел Чакълджиян
Атанас Пеев
Диана Ласонина
Добрин Райчев
Елиан Пантелеев
Константин Костадинов
Георги Линджев
Сашо Стоянов
Анатоли Иванов

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?