Брутално меле! Пребиха известни музиканти

Брутално меле е станало по време на участието на известни музиканти в дискотека в Благоевград на 18 юни. В разгара на купона напрежението ескалирало и настанало истинско бойно поле. 

Причината било поведението на звездите. След като обърнали няколко чашки, те започнали да се подиграват с феновете си - нещо типично за техните участия. Буйната македонска кръв на зрителите обаче не издържала и отвърнала остро. Група ентусиасти скочили на бой на известните музиканти и едва пристигането на полицията усмирила побеснелите тийнейджъри. 

Музикантите са от групата МВТ, които в момента са сред най-актуалните изпълнители. Те станаха популярни с това, че пеят с маски и не разкриват самоличността си. Една от версиите е, че сред обвитите в мистерия музиканти има син на мултимилионер, който е против изявите му като хулигански изпълнител. 

Оплаквания за лошо поведение отстрана на двете момчета има от доста заведения. Напрежението при тях често ескалирало и започвали да чупят интериора, да хвърлят чаши и бутилки по хората в заведенията. Точно това се случило и в Благоевград, където започнали да пръскат публиката с вода.  Една момчешка компания учтиво им направила забележка, че не им е приятно, но отсреща нямало разбиране.

Кулминацията настъпила, когтао десетина момчета скочили на бой на отворените изпълнители. Охраната не могла да се справи с бушуващите страсти и се наложила намесата на униформените, които бързо затворили клуба. Музикантите от МВТ били потрошени, а очевидци издават, че имало и следи от кръв. "Нека им е за урок и да знаят, че трябва д аимат уважение към своята публика. Тези хора в клуба са дошли заради тях, а не да получават подигравки", коментирали  очевидци. show.blitz.bg

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
шлака

шлака

21.06.2019 | 19:19

Всеки втори,трети музикант баси.... И всеки го дава горно.

Отговори
4 0
Нико

Нико

21.06.2019 | 16:33

Да видиме мултимилионера дали може да купи с парите,които има здраве и щастие и късмет и уважение на к...ето си или да си го превъзпита !

Отговори
4 0
Пет

Пет

21.06.2019 | 16:15

Браво! Хората не са платили пари за да получават гавра! А милионерския син да се скрие и си обмисли лигавите действия.може и дрога са е имало...

Отговори
8 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?