1553

Бойко Ноев: Прокуратурата ни е пробита от Русия

Миналата седмица българската прокуратура поиска Русия да ни предаде трима офицери от ГРУ заради отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев. Бившият военен министър Бойко Ноев беше свидетел по делото за отравянето, често говори по темата докъде достига мащаба на руското влияние в България.

„Не само Гебрев, трима души бяха отровени. Обадиха ми се, че той е във Военна болница и отидох да го видя. Първо ме привлякоха като свидетел едва ли не съпричастен към отравянето”, заяви Бойко Ноев в предаването „На фокус”. „Прокуратурата е пробита дълбоко от руски интереси. Това е може би единствената институция, която не може да бъде разследвана от ДАНС за руски интереси”, каза Ноев. 

Той обясни, че се познава с Гебрев от 2001 г. „Той е човек, който не дава нито стотинка и е принципен с това. Всички, които бяхме там (при Гебрев в болницата), станахме свидетели. Откакто бях при него в болницата и станах свидетел, съм бил разработван, подслушван, проследяван – без съдебно разрешение за около 3 месеца, след това е имало съдебно разрешение. Сега започват да излизат документи.

Подслушван съм от ДАНС по времето на Сотир Цацаров. Още не съм видял всички преписки, а те са над 20. Затова подслушване трябва да отговори г-н Сарафов (сегашният и.д. главен прокурор Борислав Сарафов).

Бившият военен министър разказа, че е получил писмо в резултат от неговия сигнал до прокуратурата, в което се твърди, че няма такова нещо, каквото твърди (че е подслушван незаконно).

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Кгб...

Кгб...

04.12.2023 | 00:52

Горкия ноев колко е семпъл и колко е жалък!? Защо бе ноев се правиш на личност като си лай'но!

Отговори
3 8
Кгб...

Кгб...

04.12.2023 | 00:50

Главата ти е пробита и руска чаВка изпратена лично от Путин ти е изпила мозъка!!! Ееее ето защо трябва да има още един 9-ти септември и народен съд!!! От къде се пръкнахте толкова бо.кл.уци!!!

Отговори
5 4
русофил

русофил

03.12.2023 | 22:59

Защо пропуска Путин.Изявлението му не е пълно.Да се поправи!

Отговори
2 2
АК 47

АК 47

03.12.2023 | 21:42

Бягайте гащи,че ще ви насера.

Отговори
4 2
хахо

хахо

03.12.2023 | 21:32

Това е нещо като: Кой ми сра в гащите! И зависи от Достойнството на тези индивиди поставени или поставили са се Там! И кой погазва регламента на Кодекса за професионална етика на Магистратите! Аз ли? Или те!

Отговори
2 1
Безспорно

Безспорно

03.12.2023 | 21:28

Това, което твърди другаря Ноев е недоказуемо! Но пък безспорен е факта, че сме надупени към Посолството никой не иска да коментира това. И какво иска да каже другаря Ноев? - че е важна клечка и някой се занимавал с него? Хайде холан! А Гебрев отдавна мечтае да докаже, че някой си цапал ръцете с него?! Ний сме вече не бита-, а незначителна карта и сме интересни САМО като територия, плацдарм за НАТО и никой няма да се занимава с тези махленски оплювки.

Отговори
6 4
хахо

хахо

03.12.2023 | 21:27

Прокуратурата ни е пробита от от Нашите си Педераси по места!

Отговори
5 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?