1553

Бой в "Панорама"! Хиподила и човек на Лупи си налетяха

Предизборните дебати в "Панорама" тази вечер отбелязаха новини висини. По чудо не се стигна до меле.

Председателят на ПП "Глас народен" Светослав Витков стана от мястото си и призова Димитър Митев от "Българска социалдемокрация – Евролевица" да излязат навън, за да се разберат.

Хиподила се засегна най-много от репликата на Лупи, че е чалга певец. Слуга на комунист никога няма да стана, нито слуга на Сашо Томов, ядоса се Светльо Витков.

Витков стана, отиде до Митев и го повика навън, за да се разберат "по мъжки".

"Така се бият комунисти това се случва, защото не ги тепахме на времето", заяви вокалът на "Хиподил", като подвикваше "лигльо" към Митев. След като водещият Бойко Василев успя да разтърве двамата, и Витков си седна на мястото и каза, че не може да не се засегне, когато му се подхвърля репликата чалга певец, защото по думите му, никога не е бил такъв. След това той пак се ядоса, отново отиде до Митев и влезе в словесен сблъсък отблизо с него.

След това за отново зае мястото си кратко, но след това стана и напусна студиото с думите към Митев: "Ще те чакам отвън".

 Ще следим дали екшънът няма да се пренесе навън край Орлов мост. Макар че Витков има черен колан и подобен двубой изглежда предрешен.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
16 коментара
ГАРЕЛОВ

ГАРЕЛОВ

17.09.2022 | 09:41

Ужас, това ли са ПОЛИТИЦИТЕ? Възхитен съм от "политическите възгледи" на полковник Георгиев. Димане, Ти и Бобито расипахте ВП. Не се излагай пред хората. Службата във ВП беше едно, личните амбиции са друго, а политиката е трето. Много добре занеш случаите с Трезиев, както и с Манчев - бог да ги прости. Не изопъчавай фактите и не употребявай тези случаи за лична и политическа изгода. Политиката не е да плашиш с пистолета проститутките на пристанище Варна .Запази си поне човешкото достойнство.

Отговори
1 0
ГАРЕЛОВ

ГАРЕЛОВ

17.09.2022 | 09:35

Ужас, това ли са ПОЛИТИЦИТЕ? Възхитен съм от "политическите възгледи" на полковник Георгиев. Димане, Ти и Бобито расипахте ВП. Не се излагай пред хората. Службата във ВП беше едно, личните амбиции са друго, а политиката е трето. Много добре занеш случаите с Трезиев, както и с Манчев - бог да ги прости. Не изопъчавай фактите и не употребявай тези случаи в личните си амбиции и политическа изгода. Политиката не е да плашиш с пистолета проститутките на пристанище Варна .Запази си поне човешкото достойнство.

Отговори
1 0
ГЪДЮ

ГЪДЮ

17.09.2022 | 06:13

КАТО ИЗБИРАТЕЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ДОБИТЪК ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА!!! КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТОВА, ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ДАЛИ ОТ ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ МОЖЕ ДА СЕ ЧАКАТ ЗАКОНИ.

Отговори
13 2
Вижте какво пее Антикомуниста Витков

Вижте какво пее Антикомуниста Витков

16.09.2022 | 23:55

https://youtu.be/eYfOYx1G2zU Прошляк

Отговори
6 0
Бойко, що не му ковнА един на тоя кубелия

Бойко, що не му ковнА един на тоя кубелия

16.09.2022 | 23:28

Верно е ! Прав си ! Ако ударил лай нар - Ще се изцапаш.

Отговори
10 1
Витков - Ти си падение

Витков - Ти си падение

16.09.2022 | 23:20

Скрий се , Измекярино !

Отговори
18 3
Политика

Политика

16.09.2022 | 23:12

За пореден път се видя как ще ни управляват, мислете хора това ли са нашите истински родулюбци или нещата се повтарят с нови лица, е хайде стига, май много хора са гладни за власт, ние никога май на сме имали нормални политици освен гладни за власт и после нищо, това го видяхмя няколко пъти на изборите, трябва всички да го разберем че нокой от нас не е по различен от всички нас и тогава може би ще дойде успеха , стига стова перчене взе да ни дотяга.

Отговори
15 1
Бой между комунисти

Бой между комунисти

16.09.2022 | 23:11

Зетчето на Бриго Аспарухов се мъчи да се направи на борец против комунизма...Ха ха ха!

Отговори
20 0
Митев не е бил комунист никога

Митев не е бил комунист никога

16.09.2022 | 23:17

Но Витков си е Наистина чалго- пьнкар . Самодеец.

Отговори
14 0
Ало,Витков

Ало,Витков

16.09.2022 | 22:57

Стига си борил Коммунизма !!!! Ком унизма не може да си трьгне от Такива халтураджии Като теб,Боклук !! Бил голям каратист !!!! А бе , Шматко - до не сё изрепчиш така на Велин Хаджолов !! Само Ще те пипне и ще си се омочАл ....

Отговори
17 2
Витков шампион

Витков шампион

16.09.2022 | 22:53

Запали малко,но като цяло беше прав за всичко и такива сополи като онзи опонента му не трябва са съществуват

Отговори
7 10
Витков шампоан

Витков шампоан

16.09.2022 | 23:04

За тоя - Демокрацията е само Това - да не караш Руски коли и да не ходиш в Русия ! Ако някой американец сё насере - Това е свободен избор Кап ут с главно " Т"

Отговори
20 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?