71

Борисов от Ямбол: Заклел съм се хиляди пъти, че никога не съм имал кюлчета ВИДЕО

Има реално забавяне на износа. Има ръст на изтичането на средства от българската икономика. Това се казва в доклад на БНБ.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ямбол. Той бе в града заедно с представители на партията, за да обсъдят основните политически теми на държавата. 

„Петков и Василев съсипаха държавата, престанете да ги пазите. Дъното отдавна го стигнахме, вече копаят под него! Няма оправяне. Затова и президентът Радев не иска служебно правителство, той знае какво ще му причинят и затова се старае да се реализира третият мандат“, каза той.


 

 „Каквото говоря го усещате по джобовете си. Може да се спре това само с бързи избори и отговорно управление. Инвеститорите ще дойдат, когато се строи. За инвеститора пътят и средата са най-важните. Трябва да се каже как ще се компенсират сключените договори. Година и половина безвластие, застой, пропуснато да се строи евтино, сега желязото, бетонът, нафтата са по три. Трябва да знаем с колко да индексираме договорите“, каза още Борисов.

По думите му отпуснатите пари по проекти вече няма да стигат.

„Трябва да спре този мъртвеж в държавата. „Тракия“ е опасна за каране, защото година и половина не се поддържа. Тя е рискова“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той не пропусна да коментира и съдебната реформа:

„Ние търпим критика. Защо? Дадохме да се изземе тази тема и да се вее като байрак. В момента едни от най-хубавите сгради и компютри са в съдебната система. Ние първи казахме прокурорите да се избират от прокурори, а съдиите от съдии. Политическите партии трябва да стоят много далече от изборите на длъжностни лица“, отсече той.

Според него ГЕРБ са моторът на съдебната реформа.

„Ние не си шушукаме с партньорите. Ние си говорим с тях като членове на дясното семейство в ЕС“, каза той.

„Ако на Василев му нямат доверие и си шушукат с него, с нас си говорят“, подчерта той.

"Такива като Петков и мене има много, но като одиторите, които изпъдиха от държавата, няма. Те са национално богатство“, заяви той, коментирайки парите от Плана за възстановяване.

По думите му всеки депутат ще е много важен в следващия парламент и хората трябва да внимават как ще гласуват.

„Моделът ПП е забогатяване на фамилиите. Медиите не задават въпросите на когото трябва. Прекалихте с шкафчета, кюлчета и подобни въпроси. Аз кюлчета нямам. Заклел съм се хиляди пъти, че никога не съм имал кюлчета“, започна да крещи гневно Борисов.

"Кирил Петков, Лена Бориславова, Никола Минчев да кажат, че не са били те в онзи апартамент за любов, защото там заседателни зали няма! Ще забраня да отговаряме на публични въпроси, докато те не отговорят. Задайте им въпроса, защото на мен стотици пъти ми ги задавахте въпросите за кюлчетата. Не ме интересува какво правят, даже браво ако го правят. Ама има конфликт на интереси. Има ли парапет, няма ли парапет. Кажете, че не сте вие. Това искаме от вас“, каза Борисов.

„След това чии е този голф пред служебния вход? Там не се спира. Там стои пост на НСО. Стои патрул на полиция. Кой е тоя голф и кой го кара. Докато не питате, други отговори няма да ви давам“, продължи Борисов.

„Защо има политически партии, след като партията на „Промяната“ разби всички системи в държавата. Тяхната съдебна реформа се сведе до изречението „свои хора в прокуратурата и шеф на КПКОНПИ Бойко Рашков“. Такава съдебна реформа няма да подкрепя никога“, добави той и заяви, че ПП се опитва да счупи и политическата система.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
30 коментара
Иво

Иво

22.07.2022 | 10:38

Дебелият, страхлив интригант пак изпълзя да лъже глупавите лели. :) Голям смях с тези.

Отговори
1 0
Иван

Иван

17.07.2022 | 10:14

Този човек Борисов е феномен.Феномен на злото,на най-ужсните неща от човешката природа.Няма друг такъв наглец,примитивен,прост нахал.Този и името му трябва да се заличи,като срамна страница за България.

Отговори
9 2
Симеончу II

Симеончу II

16.07.2022 | 19:08

Ами ВЕРВАЙТЕ му на негово ПРОСТАШКО височество боко I банкянски. Той си е мое момче. Иначе е нормално всеки българин - НЕ ГЕРБЕРАСТ да изпитва ОМЕРЗЕНИЕ от едноличната , БАШИБОЗУШКА " партия " - гроб.

Отговори
12 2
Слушай пловдивчанин...........

Слушай пловдивчанин...........

16.07.2022 | 17:28

Ако изказванията са написани от един и същ човек,значи аз съм втория.Глупости говориш, в общи линии.За 12 г. Борисов създаде Джамахирия,много по-гадна от оригинала в Либия на Кадафи.Във всеки град на БГ възникна един грабителски октопод, като тоя на Тотев в Пловдив.Ако не беше Гешев и гешевтурата със своя чадър ,половината лидери на Герб, вече щяха да са в затвора.За 12 години тази партия се превърна в символ на корупцията и не случайно навсякъде и викат Гепи Герб.

Отговори
14 3
Пловдивчанин

Пловдивчанин

16.07.2022 | 16:45

1/3 от коментарите са писани от един и същи човек - доста озлобен към ГЕРБ и Борисов!Истината е, че няма данни и доказателства за лични престъпления на лицето Бойко Методиев Борисов и никой няма право да пише глупости!

Отговори
8 15
Баба Гуси!

Баба Гуси!

16.07.2022 | 16:02

Амаа, защо говорите така за този добър и хрисим човек! Той еднаа стотинчицаа не е откраднал! Той живее сам, като куче в Банкя и яде само филии с мас! Той си отглежда сам картофи, яйчица , сам си ги пържи с масчица! Срамота този честен и не опетнен вярваш човечец да го хулите и подигравате! Той е новия светец!Той е новия дядо Добри! Той е новия месия на България! Той е аскет и безсребърник! Той е, неговото име е Св. Св. БОЕКО БЕЗСРЕБЪРНИК! Алелуя!

Отговори
15 3
Радостин

Радостин

16.07.2022 | 16:01

Г-н Борисов,ако този пъпеш в дясно от теб на снимката липсваше в кандидатите за депут вероятно ГЕРБ можеше да получи и повече гласове.В Ямбол той и бившия кмет предизвестиха гласуването.Поведение на местни дерибей демонстриращи висок стандарт на живот не съответствуващ на обществените им служби не се одобряват от простосмъртните

Отговори
11 0
Този

Този

16.07.2022 | 15:51

Психо.пат е за лудницата. Скоро, много скоро ще дойде видовден.

Отговори
9 6
Ашколсун Крадун Кратун Тиквун

Ашколсун Крадун Кратун Тиквун

16.07.2022 | 15:25

Ей такава наглост,не се е раждала! Няма и да се роди!

Отговори
12 7
Ела тикво в Пловдив

Ела тикво в Пловдив

16.07.2022 | 14:56

А така тикво.Колкото повече се явяваш, толкова повече отвращаваш хората.Ела с Пловдив да си видиш негодниците - конската глава мамина, здрава Измамата, Лапачу зику,Спартак грабител.Па вземете по Главната се разходете.Ама вземи Стъки и главочите му да ви охраняват .

Отговори
10 4

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?