71

Борисов: Крадат ви по 300 милиона от горивото на месец ВИДЕО

Лидерът на партия ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов държа реч в Монтана пред активисти от партията. Заедно с него бяха Томислав Дончев, Деница Сачева, Даниел Митов, Петя Аврамова, Тома Биков, Теменужка Петкова и още много видни партийци.

Борисов започна речта си с виц:

„Един виц преди да почнем:

- Защо Борисов и Дончев 20 години карат заедно

- Защото Дончев казал – Борисов стоеше винаги по-високо от мен.

- А Борисов отговаря – Дончев виждаше по-далече.“

„Първо искам да благодаря на отеца и на Светия Синод. Има един прекрасен храм „Свети дух“ в Монтана. Сутринта бях в него. В закона пише „Без Господа, нищо не може да се направи““, каза Борисов.

„Разруха по българските пътища година и половина. Добре, че беше този вот, за да разберем, че всичко е било само за пари – корупция“, каза той.

„Оказва се, че в правителството е имало корупция. Те говорят само за постове и пари, за нищо друго – само за това. Кой на кого и как да даде и да вземе. Искам тези млади хора, като се замислят, да видят всъщност защо горивото е толкова скъпо? Рафинерията е руска, на територията на България, петролът е сибирски – най-евтиният. Всичко по документи се изнася извън България и не се плаща данък. След това с влакове през Сърбия влиза пак в България. От всеки литър се краде над лев“, уточни Борисов.

По думите му правителството краде 300 млн. на месец. „Представете си ги в чекмежета. Аз съм се заклел, че злато никога не съм имал. Представяте ли си колко сте ограбени?“, запита той и призова някой да го опровергае.

Според него, ако ГЕРБ управлява, горивото ще е максимум на цената, на която е било и преди.

„Когато Петков казва, че инфлацията е привнесена, защо не го питате от кого? Кой му я е привнесъл? Всичко се произвежда в България? Кой? От къде дойде, като всичко е българско“, каза той.

„Токът се произвежда в България и в АЕЦ „Козлодуй“ и в „Марица“. Кое?“, запита още той.

Борисов бе категоричен, че не би допуснал това да се случи с цените у нас и инфлацията да е такава.

"Асен Василев изтегли искането да иска 2 млрд. дълг. Защо не бе отразено това? Не бе случайно. Процентът на лихвите нараства десетки пъти. Това го пише навсякъде", подчерта той.

„Двамата милиарда не ги изтеглиха, за да не може служебното правителство да има какво да харчи. Юли месец ще останем така без пари. Така Радев ще се издъни със служебното правителство. Виждам как медиите се махнаха от него. Искат да се сгромоляса Радев, както и ГЕРБ“, каза той, но подчерта, че този пъклен план няма да мине.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Койчо

Койчо

25.06.2022 | 16:37

В кой закон е писано за бог бе, селендур? Ти къде живееш? В Саудитска Арабия ли?? Крадецът вика “дръжте крадците” за да може да продължава да краде. България няма оправяне. Вземи един политик и го блъсни в другия и няма да сгрешиш. Един краде с божа благословия а друг просто краде.

Отговори
4 1
Праведен

Праведен

25.06.2022 | 16:34

Този психо.пат що си мисли, че всички са дебили като него

Отговори
3 1
Йоан

Йоан

25.06.2022 | 16:18

Тикво от Банкя , 12 г го духахме заради теб, асен Василев го каза, крайно време е да си в затвора с цялата ти клика!

Отговори
7 1
До дебила old 10

До дебила old 10

25.06.2022 | 16:01

А бе селски, само ти и ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА ТУТКА ли не разбрахте, че банкянскя плужек е едно просто , крадливо, корумпе.

Отговори
8 0
Old10

Old10

25.06.2022 | 14:44

Таня, ти по рождение ли си проста или имаш някакъв пролем? Разбрахме, че си умна и красива, е и?

Отговори
0 4
Мунчо

Мунчо

25.06.2022 | 14:43

Киро слепото ше ви опраи

Отговори
4 5
ЧЕСТИТО

ЧЕСТИТО

25.06.2022 | 14:42

Честито драги съграждани на всички дето гласувахте за ПППППП това се вика убождане отзад по харвардски наместете си удобно кочана в дивия и чакайте благоденствието дето ви обещаха

Отговори
2 5
Ха честито

Ха честито

25.06.2022 | 16:32

Абе, я си изкарай Банкянския кочан от дивия, Пе.д.а.л

Отговори
4 0
Таня

Таня

25.06.2022 | 14:27

Само не разбирам що за хора са тези,които отиват да слушат и гледат този ПРОСТ-ПРОСТАК !!!!!!!!!!!Малко ли им бяха 12г.КРАДЕНЕ И ЛЪГАНЕ?

Отговори
12 2
Икономиста

Икономиста

25.06.2022 | 13:37

И кой, КОЙ ги краде тези милиони, бе прост селски цървул? Твоите приятели от лукойл, дето за 12 г. не платиха 12 ст. данъци на България. А освет това, известния столичен " икономист" от с. Банкя открива нови икономически закони. Ашколсун би казал приятеля му доган.

Отговори
16 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?