Бойко към кметове: Не крадете нито евро

Внимавайте как харчите, ако откраднете дори едно евро, това ще развали мнението на Европа за нас. Това предупреждение отправи премиерът Бойко Борисов след подписването на 216 проекта с кметовете на 180 малки общини в страната по европейската Програма за развитието на селските райони. 400 млн. лв. ще изхарчат  общините за пътища, канализация и детски площадки в малките градове и селата.

Няма по-сладко нещо от евтини, а в случая чужди пари, затова се стегнете.  Ще ви дебна много и за кражби.  Полицейското в мен никога няма да си отиде, каза премиерът.  Не се интересувам кой кмет от коя партия е.  Справя ли се добре, аз му гарантирам 100% финансиране на проектите, обеща Бойко Борисов.

Всеки провал би застрашил всички останали, каза земеделският министър Мирослав Найденов. По думите му около 10 000 проекта по програмата за развитие на селските райони са застоявали доскоро, без да бъдат разглеждани в ДФ „Земеделие".

Има механизми, които да следят изпълнението на проектите, за да не се повторят грешки, каквито имаше по програма САПАРД.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
кратункова

кратункова

24.10.2009 | 14:56

Идете по малките общини да видите г-н Борисов каква е шуробаджанащина!Крадът и не се стряскат от вас!ямат никакви проекти, а нямат защото са си назначили хора,дето за нищо не стават.Разни прости простаци по службите и никой нищо не бачка.Това са малките общини.Кметовете ходят само по разни семинарчета,купуват си хубави джипове за да разхождат дебелогърдестите си красавици....

Отговори
0 0
служител в Б-я

служител в Б-я

24.10.2009 | 14:24

Всички кметове крадът като за световно.Бойко, това и ти го знаеш!И жалкото е ,че няма да се спрат!Взимай тоягата и ги почвай тия смръдлювци кметовете.Всичките се мислят за богоизбрани-само лобутът шъ ги опрай!Да знайш!

Отговори
0 0
баба Дана

баба Дана

24.10.2009 | 13:02

Не се стряскайте , баби ! Бойко сам ще победи/свали Бойко !!!Много скоро ... Струва ми се, както обикновено, умствените напъни на главния милиционер на Републиката и на " меките китки " Дянков , са стигнали само до тоалетната в двора а пък подлизурките около него нямат смелост да му кажат, че говори глупости.

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?