4020

Блъснатата от такси майка: Не знаех къде е детето, не усещах нищо

Таксиметров шофьор едва не прегази майка с дете в столичния квартал "Толстой", след което избяга. Той вече е заловен, но травмите остават за майката и най-вече за детето.

"Усетих как спирам да дишам и как ръката ми остава празна. Не знаех къде е детето, не усещах нищо, не виждах нищо. Прибирахме се с детето от разходка от парка. Съвсем спокойно вървяхме. Детето слезе от колелото преди пряката. Изчака ме да го настигна. Хванах го за ръка. От вътрешната страна на улицата беше малкият. Видяхме насреща таксито със светеща табела без лепенки, човекът караше бавно, пусна ни, минахме малката пряка. Преди да стъпим на следващия тротоар, човекът се изсили, блъсна ме, паднах върху детето", каза пред Bulgaria ON AIR пострадалата Румяна Георгиева.

Тя сподели с болка, че детето ѝ все още преживява всяка минута от инцидента.

"Детето през деня е спокойно, ходи на училище, играе с другарите си. Всяка вечер спи при нас, страхува се да бъде сам, страхува се да премине улиците. Не желае да ходи сам на училище", добави Георгиева.

Според нея човекът направил много голяма грешка, че не спрял и не предложил помощ. 

"Щом е така, няма да оставя нещата неизяснени. Трябва да има закони и трябва да се спазват. Прекалено малко хора са останали човеци. Всички сме хора на този свят, всеки върви по своя път, но човешкото много малко хора са го запазили", каза още Георгиева.

"Водачът извършва две нарушения. Не е пропуснал пресичащите пешеходци. За това нарушение има парична санкция в размер на 200 лв. Другото, което е извършил, е, че не е останал на място, а е напуснал ПТП, за което законът предвижда от 100 до 300 лева парична глоба и от 1 до 6 месеца лишаване от свидетелството за управление на моторно превозно средство", обясни инспектор Виден Димитров от "Пътна полиция".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Ximer

Ximer

11.04.2024 | 23:03

Тези кaпсyли спacиxа бpака ни и напpавиxа ceкcа ни стpастен и дълъг със здpав щpанг, яpки оpгазми и дpуги плюcове!. И двaмата сме щаcтливи, че опитаxме тoвa нeщо и вcички съвeтваме да го опитaмe, кyпиxме го тyк:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 4
Стоилов

Стоилов

11.04.2024 | 21:19

Прав си! Не може този таксиджия да си размине с глоба от 300лв. Гази дете и бяга и нищо. Гадна държава!

Отговори
7 0
Иван Иванов

Иван Иванов

11.04.2024 | 20:49

НЯМА ПРАВОСЪДИЕ В ЕВРОДЖЕНДЪРСКА БЪЛГАРИЯ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ МОШЕНИЦИ И КРАВАРСКИ МУТРИЧКИ КАТО КИРО ТЪПОТО, БАЩА МУ ПЕТКО КРАВАТА И ЦЯЛАТА ИМ КРАДЛИВА ПАСМИНА

Отговори
6 0
Липса на държавност

Липса на държавност

11.04.2024 | 20:37

Няма държава, няма справедливост. Тоя съвсем явно блъска майката с детето, но нищо не могат да му направят. Това е зловещо! Оттук нататък всеки може да блъска хората по пешеходните пътеки -деца, майки, бебета и да си продължи. Отврат!

Отговори
11 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?