1553

Бившата на Еврото: И полицаи, и магистрати взимаха пари

Магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант "Осемте джуджета", твърди бившата съпруга на Петьо Петров - Еврото във втора част на интервю за Антикорупционния фонд, което беше разпространено днес. Любена Павлова определи случвалото се в ресторанта като тържище на бъдеще - и кариерно, и финансово.

Място, където се решават или създават проблеми. Така Любена Павлова описа случвалото се в ресторанта "Осемте джуджета".

"Тържище. На бъдеще, на всякакво - кариерно, финансово", заяви Любена Павлова.
Според нея това не излизало евтино, но пък всички, които идвали оставали доволни. Павлова твърди, че магистрати и полицаи са били като на заплата там.

"На някои се даваше по две хиляди. На други се даваше по пет. Имаше по десет, имаше по двадесет", допълни Любена Павлова.

А валутата? В каква говорим?

Любена Павлова: Българи сме.

И следователи, и прокурори, и съдии?

Любена Павлова: Да, имаше и полицаи, които взимаха пари.

Бившата съпруга на Петьо Петров - Еврото казва, че не познава Делян Пеевски, макар че е живяла в къща в близост до неговата. Заяви, че в ресторанта са идвали и членове на Висшия съдебен съвет.

"Идвали са, да, и сегашни, и предишни. Някои вероятно за вечеря. Не помня физиономии", каза още Любена Павлова.

Кристиян Христов, който в сряда изведнъж реши да проговори, но като контрапункт на Любена и беше отведен от служители на ГДБОП минути преди пресконференцията, е бил пуснат 2 часа след това, научи "По света и у нас".

Телефонът му е изключен. Младежът също е герой в разследването "Осемте джуджета" като формален собственик на дружествата "Изамет", чието скандално изземване беше разкрито от Антокорупционния фонд.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

03.06.2023 | 11:44

ПЪРВО :ТАЯ МИ СЕ ИСКА ДА Я БАРНАТ С ЕДИН ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ....И ВТОРО: НИКАКВО ЖАЛЕНЕ И НИКАКВО ГАЛЕНЕ ТЯ СИ Е ЧЛЕН НА ПРЕСТЪПНА ГРУПА....А ТОВА КАКВО ПРАВИЛ ПЕТИ ЕВРОТО С НЕЯ НИТО МИ ВЛИЗА НИТО МИ ИЗЛИЗА...ЩОМ Е ТЪРПЯЛА ТО СИ Е НЕЙНА РАБОТА..... ДАЖЕ ТЯ Е ПО ГАДНА ОТ ПЕПИ ЩОТО СЕГА СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА ТОЙ ПОНЕ СИ ЗНАЕ БЕЛИТЕ .....А ТАЯ СЕ МЪЧИ ДА СЕ ОНИВИНЯВА.... СЪД И ЗАТВОР ЗА ТАЯ ЛЮБЕНА ЩЕ РАЖДА В СЛИВЕН....

Отговори
1 0
мхм

мхм

03.06.2023 | 10:23

Ама каква интелигентна физиономия има тая :) Ей такива продължават да ви онождат, а вие им се възхищавате! Тая , заедно с Пепи-идьота и Боко-сикаджийчето директно в зандана!

Отговори
6 0
Застраховка

Застраховка

03.06.2023 | 07:51

Госпожата със сигурност се застрахова - не помнела физиономии. Не мога да приема, че озовала се в тази среда, тя не е запомнила физиономиите на мафиотите. Но така е безопасно - не чух и не видях. Няма шега с мафията.

Отговори
8 0
От много дълго време, в предаването си

От много дълго време, в предаването си

03.06.2023 | 06:06

Евродикоф, Сашо Диков говори за Пепи Еврото, но никой не го отразяваше.

Отговори
13 1
Еволюция

Еволюция

02.06.2023 | 23:09

Мутри, вън! ------> Всички вън!

Отговори
20 0
Боян

Боян

02.06.2023 | 22:40

Бахти и помията и кочината! Затвор им е малко на тия гадове в съдебната система !

Отговори
27 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?