49

Бивш командос хвърли бомба на погребението на Ангел Христов: Убиха го, не умря от инфаркт!

"Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да умрат. Държавата използва такива хора, изстисква ги и ги изхвърля", казва бивш командос, дошъл на погребението на Ангел Христов - Геле.

Той е категоричен, че Геле не е починал от инфаркт. Според него не било важно как се е прибрал в страната, а "важното е как го убиха", пише 24 часа.

"Убиха го по класическия начин. Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт", каза бившият командос, който отказа да си каже името, но показа карта, че членува в Съюза на българските командоси. 

Преди минути траурната процесия тръгна от църквата "Св. Георги" към гробищата в Дупница.

За смъртта на Ангел Христов, известен като единия от Братя Галеви, стана ясно на 3 юни. Христов и съдружникът му Пламен Галев се издирваха с червена бюлетина от Интерпол в продължение на 11 години. Смяташе се, че двамата са извън страната. 

Геле е починал в имението си в село Ресилово в събота. Погребението му трябваше да бъде на 4 юни /неделя/, но тялото му бе иззето заради разследване на МВР и прокуратурата. 

След аутопсия тялото бе върнато на близките, за да могат да го погребат. Поклонението се състоя в храм "Св. Георги" в Дупница в четвъртък. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тото

Тото

08.06.2023 | 21:45

Не вярвам такъв здрав млад и невинен човек да го убият.няма за какво Не е вярно

Отговори
3 1
Тошшкооо

Тошшкооо

08.06.2023 | 21:41

Вярно ли казва тоя че са го убили.ай стига бе майна .не може да бъде Такъв човек кой ште го убие и за какво

Отговори
3 0
Тошко

Тошко

08.06.2023 | 18:45

Във връзка с атентата на Али Агджа срещу папата бе задържан негов съучастник в София. След развръзката този съучастник бе освободен и изпратен със самолет за Турция. По време на полета този човек умря! Има начини ДС да предизвикат такива "интересни неща".

Отговори
7 0
Батко

Батко

08.06.2023 | 16:31

И тебе ще светнат, споко!

Отговори
10 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?