71

Бита ли е Диана? Реквизитор я защити, обвини екипа на "Откраднат живот" в амнезия

Пълен обрат със сагата заради реквизитора  Михаил Чехларов

Сагата с оплакалата се от побой актриса Диана Димитрова получи нов развой. След като в понеделник 31 души от екипа на сериала "Откраднат живот" съобщиха, че Диана не е удряна на снимачната площадка, нито пък са видели следи от наранявания по нея, сега техен колега ги обвини в лъжа и амнезия. Той се представя в своя фейсбук профил като реквизитора  Михаил Чехларов.

По думите му той не е съгласен с колегите си, които се подписаха в отворено до медиите писмо, че побой не е имало. 

"Няма да кажа какво се е случило, но историята ми е разказвана много пъти през 2018 г., при това от хора, които са сложили имената си под писмото. Любопитно ми е как са получили внезапна амнезия. Дотук сме трима, които имахме доблестта да не забравим удобно. Надявам се и други да размислят", гласи коментарът на реквизитора. 

Диана Димитрова сподели неговите думи и над поста написа: 

"Истината винаги избива със страшна сила." 

В началото на месеца стана ясно, че Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Реакцията на актрисата дойде след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие.

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.

"Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", категоричен е актьорът.

В края на миналата година Диана Димитрова разказа в ефира на бТВ какво се е случило, като не посочи конкретно име, но с различи подсказки даде да се разбере към кого са отправени обвиненията ѝ.

"Исках да провокирам други жени да говорят. Не исках да стигам до там, докъдето възнамерявам да стигна, но лицето продължава да ме заплашва и разстрои майка ми", разказа актрисата.

След като участниците в екипа, снимал "Откраднат живот",  я обвиниха в лъжа, Димитрова реагира във фейсбук.

“Фалшива информация, целяща да ме дискредитира”, реагира часове след декларацията актрисата.

"30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях не са били на терен същия ден", заяви още тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
По-нагла от бойко по медиите

По-нагла от бойко по медиите

29.03.2023 | 23:12

А този СЕГА ли излезе от амнезия? СЕГА е момента да се сети, че е Мата Хари.

Отговори
2 1
Коко

Коко

29.03.2023 | 18:47

Тази досажда тотално.Ай сектир!

Отговори
1 1
максим

максим

29.03.2023 | 17:38

вече е покани на мястото на президентската щерка!Ура!

Отговори
2 1
Дали е бита не знам ама е бана е.

Дали е бита не знам ама е бана е.

29.03.2023 | 15:01

Всичко е възможно!

Отговори
5 0
не-дида

не-дида

29.03.2023 | 14:38

ай сиктир от тебе!

Отговори
1 0
Моля ви,

Моля ви,

29.03.2023 | 14:08

престанете с тази тема. Моите уважения към госпожицата, но защо не огласи случая веднага, а след толкова години? Явно и тя играе някакви схеми. Не ми е искрено това нейно поведение. А принципно не одобрявам насилието във всичките му форми. Също и поведението на Вергов.

Отговори
10 1
Урок!!!

Урок!!!

29.03.2023 | 14:06

Боя има възпитателен ефект! Ако не помогне , ще го ядеш дорде си жив! Тая проста п.ут.ка се о.с.ра за цял живот.. Юли, братче премести си го в левия крачол след седмица в десния и ич ,ма ич, да те ти пука...Га яде фурката ти мъльча сега ри'ве за къв да е.... Гнусна ми стана ..тая твар! Медиите да си плаща Дианчето и да си ри'ве и който иска също да си плаща да я слуша как си ри'ве... Не ни занимавайте с тая куха лейка,по точно уч.чеб.на п.уш.ка... малинхера..

Отговори
8 6
Юли

Юли

29.03.2023 | 13:59

Тя не се притеснява, че еб.на, вие ни занимавате всеки ден дали е бита. И двете не се връщат

Отговори
9 3
Само като видиш това:

Само като видиш това:

29.03.2023 | 13:40

"Няма да кажа какво се е случило, но историята ми е разказвана много пъти през 2018 г..." Точно така. И аз я слушах тая история от един човек, дето чул да я разказват на Четвъртък пазара. Ама и аз няма да кажа

Отговори
9 3
Амнезия

Амнезия

29.03.2023 | 12:47

Не амнезия, а омерта.

Отговори
6 7

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?