4020

Алена разкри какво ни чака на 9 юни и кой ще ни управлява след изборите

Отдавна написах, че 2024-а е кръстопътна за България, освен че е петата поред трудна година от девет възможни, но на власт имащите и на народа им е безразлично, пише Светлана Тилкова - Алена за "Труд". 

Въпреки че част от партиите изчакваха до последния момент с регистрацията и дори се опитаха да залъжат Меркурий, като явно чрез астрологичен съвет натрупаха доста петици, цифрата на планетата, във важните им за регистрацията числа, нямаше как да избегнат неговото негативно въздействие, което през целия период на ретроградност е с еднаква сила, допълнително утежнено и от това на Сатурн, господарят на годината.

В композитните карти на партиите спрямо изборният ден, отдавна не бях виждала толкова квадратури и опозиции, проблемни аспекти в астрологията, които не вещаят нищо добро и градивно. 

ГЕРБ - СДС

Най-накрая ГЕРБ осъзнаха, че политическият труп на СДС не е примамка за избирателите, а ги отблъсква и отредиха подобаващо място на Румен Христов в Монтана.

От 2021 г. астрологичните аспекти ни казват, че ГЕРБ е, и ще бъде първа политическа сила, въпреки изборните измами, но правителство няма да направи. Седемте парламентарни вота за три години потвърдиха тогавашната ми астрологична прогноза.

Композитната карта е безкомпромисна - ще получат повече гласове заради надеждата на техните избиратели ГЕРБ да състави и участва в правителство. Тези избиратели обаче пренебрегват емоционално факта, че заради подчинението заложено в деня на коалиционното споразумение, както и заради страховете и зависимостите си, Борисов ще е готов на всичко, за да оцелее, не само политически.

Силно заложени са материалните стремежи и непочтеността, но това сякаш отдавна не прави никому впечатление. Борисов няма да избегне личната си кармична разплата, особено при наложена му коалиция с ПП-ДБ, на които не е изключено отново да е принуден да хариже спечелените избори или да търси взаимната изгода с ДПС, и някой по-дребен, но петимен за власт и така да се прокара пътя към следващите предсрочни избори.

ПП-ДБ

Коалицията е подвластна на материални стремежи, но и на болезнена кармична разплата преди всичко със своите избиратели. Денят на старта на кампанията е изпълнен с фатализъм и провали. Дали ще станат достояние на обществото е без значение, но ще ги има.

Финалната композитна карта след внасяне на документите е плашещо категорична - тези хора, поне част от тях, прикриват емоционалната си нестабилност, която им внушава, че ще продължат и в бъдеще да управляват, но и всеобхватната неувереност в действията си чрез нагла арогантност. Готови са на кървави битки, до физическото унищожение на несъгласните с фикцията им да управляват отново.

Ако изборите са честни, ПП-ДБ няма да прескочат 10 процента. Написала съм го още през 2021 г. и промяна няма. Всичко отгоре, осигуряващо им мястото на втора парламентарна сила ще е резултат на пренасочени гласове.

"Възраждане"

При честни избори „Възраждане“ ще увеличат електоралната си подкрепа, даваща им шанс да достигнат до второто място на предсрочните избори. Планетите ни разкриват, че тази възможност плаши водещите партии, които и без астрологично изчисление са я допуснали, тъй че да очакват подмолни действия отнемащи им гласове. Финалната композитна карта им носи стабилност, но и трудности, породени от странични фактори - например прехвърляне на техни гласове към ПП-ДБ, което ще ги лиши от гласове. Интелекта в тези дни трябва да е водещ, а не агресията, особено между поколенията, дори в самата партия.

БСП

През април БСП навлезе в лична година на трудности, породени от странични и неочаквани фактори. Разочарованията, предателствата, неразбирателството са изявени. Един от сериозните негативи е коалиционното споразумение на БСП, което носи само негативи на партията в настоящите избори. Излишен баласт, отнемащ гласове.

Финалната композитна карта ги подтиква към мечти за резултати поне колкото в 49 НС, каквито няма да постигнат, заради прибързани действия, прояви на егоцентризъм от лидерката, но най-вече заради Съдбовното наказание, следствие от непочтеност към напуснали или принудени да напуснат партията членове.

ДПС

Личната година на партията е подвластна на подчинение и нагаждане към ситуацията в държавата. Успеят ли да грабнат вълната, успехът им ще е по-голям от очаквания. В партията има изявени материални стремежи, които трябва да бъдат потиснати. В противен случай заради регистрацията на ДПС в ден с обща вибрация на кармична разплата, ретроградния Меркурий и Сатурн ще накажат партията с отлив на гласове и по-малко от очакваните представители в новия парламент. Финалната композитна звездна карта е носител на интелектуална осъзнатост на грешките, но дали ще си направят труда да анализират зависи от ръководството на партията. Началото на кампанията им носи прибързано очакване на положителни промени. Изборният ден ги орисва на желание да надскочат себе си заради усещането, че са набрали много и положителна енергия.

ИТН

Партията е в лична година, подвластна на вибрация изискваща анализ и осъзнаване на грешките, но без прибързаност, критикарстване и остри нарицателни. Печеливши са умереността и правдивостта. Регистрацията на партията за изборите е в ден подвластен на вибрация 5, числото на Меркурий, който обаче е ретрограден и носи негативи.

 Финалната композитна звездна карта е на неподходящи контакти, стремеж към нови гласоподаватели, сред които и разочаровани от други парти. Но да бъдат резервирани към такива хора, защото емоционално декларираната подкрепа няма да бъда дадена в изборният ден. Дали ще успеят да влязат в НС зависи от умението им да ръководят правилно предизборната си кампания, което да изключи естествен отлив на гласове.

"Синя България"

Слепец е зрящия, който в неясна ситуация не ползва астрологичен светлик. Коалиционното споразумение на „Синя България“ е подписано на дата на най-тежка кармична разплата, която ги превръща в жертви, независимо че Меркурий вече е директен. Българските политици все забравят, че аритметичният сбор от партии, отнема гласове, а не придава. Ако някой им е дал съвет общата вибрация да е подвластна на 5 с много повторения и натрупване, въпреки че Меркурий е директен, ги е подвел и обрекъл на загуба.

Вярват, че могат да донесат полза на България, но вярата им се разминава със заложеното от планетите.

По естествен път шансът им да прескочат изборната бариера е нулев. Ако са изгодни някому в 50-ото НС биха могли да получат машинен бонус и се превърнат в нечия удобна патерица.

"Солидарна България"

Его, его и пак его. „Солидарна България“ е астрологичен пример за коалиция, в която за представляващите я е важен пътя, а не резултата. Пътя, в смисъл да се блести по студиа, сайтове и зали, да се сече и надговаря опонента, да се внушава кой е изворът на истината. Желанието за полза на народа, ако прескочат изборната бариера, е само на думи. Голяма говорилня, нищо по същество.

Аспект в една от композитните звездни карти разкрива, че шансът им да се домогнат до депутатските банки е единствено чрез непочтени действия, но дали някой ще се заинтересува от последващо взаимодействие с тази коалиция планетите не разкриват. Денят на изборите отново носи противопоставяне и спорове, които водят до бързо разделение на коалиционните партньори и отношения на неразбирателство.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?