49

Алексей Петров: Аз организирах срещата между Братя Галеви и Румен Петков

Познавам Ангел Христов-Геле от отряда за борба с тероризма. Той беше в друга група. Това заяви експертът по национална сигурност и преподавател в Пловдивския университет доц. Алексей Петров в ефира на bTV по повод новината, че единият от братя Галеви се е върнал мистериозно в България и е починал.

"Погребението е спряно. Разследващите трябва да се поизнесат. Аз организирах срещата между Братя Галеви и Румен Петков. Нищо нередно не се случи на тази среща. После беше прекспонирана и се наложи Румен Петков да напусне поста си", спомни си Петров.

"Един човек да мине границата, то той преди това трябва да е бил обект на оперативно наблюдение", каза още Петров и допълни, че не вижда връзка с убийството на Къро, но службите трябва да си свършат работата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Жана

Жана

04.06.2023 | 18:39

Завладяната държавен тежко ни…докато мълчим като офце…

Отговори
4 0
Готвят ни поредния си Майдан или нещо цветно

Готвят ни поредния си Майдан или нещо цветно

04.06.2023 | 12:43

Ами то от 1945 година се случват едни неща Чиииииифутската пасмина от кибуца чиииифутски бавно но сигурно се опитва да овладее България овладявайки политическите ни върхове Култура Медий Образование Съд Прокуратура Местно самоуправление Само че нещо сега са се разбързали Станали са много по агресивни и безпардони Техния урод чииииифутски Кукорчу със такаваа безпардоност го изрече и със още по голяма наглост не се отрече от своята наглост Законно или незаконно ТОЙ със помоща на едно посолство щял.да прави чистка А Прокуратура ДАНС спят сладък сън

Отговори
1 5
Ти да видиш..?!

Ти да видиш..?!

04.06.2023 | 10:34

Какво ли още ще се случи тия дни?!

Отговори
10 0
Стамо

Стамо

04.06.2023 | 13:27

Тези дни ще се случи това :е----я си е е--н другото си е Пунта Мара !

Отговори
2 2

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?