71

Александър Ракшиев от "Промяната": Кандидатурата на Рашков за КПКОНПИ е тест за ИТН

"Борбата с корупцията е основна цел и политика на ПП. Извели сме назначението на Рашков в КПКОНПИ пред скоба като един вид тест, за да видим дали заявката на ИТН, че застават зад борбата зад корупцията, е реална или е само прах в очите. Това би било истинска заявка за устойчиво управление",  това коментира по Nova News Александър Ракшиев, депутат от "Продължаваме Промяната".

По думите му борбата с корупцията има два аспекта - единият е наказанието на извършилите злоупотреби, а другият е справедливото преразпределение на държавни средства."Имаме договор с "Газпром", но те са в неизпълнение. За азерски газ имаме дългосрочен договор", посочи той. Относно казуса с оператора на товари на "Капитан Андреево" Ракшиев сподели, че е била пресечена корупционна дейност", подчерта той.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Филибелия

Филибелия

21.07.2022 | 13:41

Чудя се,как може да избирате точно Чебурашков за шеф на КПКОНПИ при положение,че той е бивш милиционерски началник. Нека ви разкаже как е разпитвал и тормозил Евгени Михайлов,искайки да му даде записът: " Най-добре е танковете да дойдат..."-/думите са на Петър Младенов,един от заговорниците за свалянето на Тодор Живков/

Отговори
1 0
Изгоден ви е

Изгоден ви е

21.07.2022 | 11:46

Като го искате Рашков,първо да разследва себе си-с 19-те апартамента,5-те къщи и 2-те имения..произход на парите,хайде,отворковци крадливи? И тогава прилагайте закон за корупцията.Писна ни да лансирате удобни ви пионки,дето да ви замитат следите!

Отговори
1 0
1944

1944

21.07.2022 | 13:43

Точно така! Най-добрите комунисти са мъртвите !

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?