49

Акад. Людмил Стайков в шок, че внучката му е обвинена в убийството на баба си Виолета Донева

"В шок съм, че внучката ми е обвинена в убийството на баба си Виолета. Аз от много години не поддържах връзка нито с нея, нито с баба й. О, боже, още не съм на себе си от случилото се! Какво да ви кажа - то когато се тръгне по този път, нещастие се случва, мъчно ми е.

Това каза пред "България днес" големият режисьор акад. Людмил Стайков, чиято внучка Ивет Стайкова бе обвинена вчера в убийството на баба си - актрисата Виолета Донева. Възрастната жена бе намерена убита в апартамента си в столичния квартал "Изток" на 22 октомври. Полицията работи по няколко версии, преди да обвини 18-годишната девойка за извършеното престъпление. Ивет Стайкова е единствената дъщеря на единствения син на Виолета Донева и бившия й мъж - Людмил Стайков. Вследствие опиатите, които е взимало, момичето е развило шизофрения и е било настанявано в психиатрия.
 

Според непотвърдена информация допреди няколко години девойката е била ученичка в столичното 76-о ОУ "Уилям Сароян". Тя е била изключена заради много отсъствия и оттогава не е продължавала образованието си.

Снимки: Инстаграм


Ивет Стайкова е зависима от наркотици през последните 4 г., а седмица преди да бъде обвинена за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева, е намушкала приятеля си Виктор с нож в гърба. Това стана ясно в Софийския градски съд в понеделник. Арестуваната и окована с пранги на краката Ивет помоли за домашен арест, за да може да учи като частна ученичка, но магистратите решиха да я задържат под стража.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
трагедия и липса на възпитание

трагедия и липса на възпитание

09.11.2022 | 18:27

красиво момиче, явно презадоволено материално и се загубило. жалко

Отговори
9 0
Коментар

Коментар

09.11.2022 | 14:51

Голям режисьор от миналото и както се вижда, хубав човек. Не поддържал от много години връзки с внучка си и бившата си жена, от която има син. Внучката изключена от училище, дрогира се, болна, а убитата е просто “баба ѝ”. Дано да не се е притеснил много.

Отговори
13 0
жертви на демокрацията и капитализма

жертви на демокрацията и капитализма

09.11.2022 | 14:24

по шорошоядските новини не говорят за тях!

Отговори
7 7

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?