1553

Ах, този Бербо! Разтопи самотна майка и дъщеричката й

Ах, този Митко Бербатов! Утре предаването „Бригада Нов дом“ ще акцентира върху силата на духа, вдъхновението и смисъла от запазването на историческата ни памет като преобрази изоставено 100-годишно училище в уютен дом само за пет дни.

Герой в новия епизод е Надежда - самотна майка, която с усмивка и ентусиазъм гони мечтите си, независимо колко смели й се струват те. Преди няколко години тя успява да купи 100-годишно изоставено училище в окаяно състояние. От тогава до днес тя се опитва със собствени усилия, работейки често на седем места, да превърне училището в дом за нея и 7-годишната й дъщеря Савана.

Вдъхновени, мотивирани и заредени от историята на Надежда и Савана, майсторите от „Бригада Нов дом“, заедно с водещата Мария Силвестър ще побързат да започнат работа по новия обект, който главен бригадир Калин Евтимов ще определи като „най-мащабното нещо, правено в това предаване“.

Мечтата на малката Савана е да стане професионален футболист, затова Мария ще подготви трогателна изненада за нея, в която участва самият Димитър Бербатов. Преди това пък зрителите ще си припомнят един от най-обичаните участници във „Фермата“ 6 – Борислав Стефанов, който ще „удари“ нужното рамо на своя приятел Калин и майсторите в работата по тежкия за работа обект.

Всички трудности, безсънни нощи и напрегнати ремонтни дейности ще придобият смисъл в момента, в който семейството стъпи за първи път в новия си дом. „Това направо е сбъдната мечта, това е магия!“, емоционално ще възкликне Надежда в края на епизода.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Левски 1914

Левски 1914

02.03.2024 | 06:21

Стига ни занимавайте с това ФЪРЧИЛО Бербатов.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?