1553

4 лесни начина да изкарате пари

Как да спечелиш допълнителни пари? Много хора смятат, че трябва да работят определен брой часове на седмица и да получават съответната сума от началника, пише "Лейдизоун". 4то 4 елементарни начина за изкарване на допълнителни средства, които не изискват допълнително прецизно обмисляне и време.

 

1. Продайте това, което не ви трябва

Един от най-лесните начини да печелите пари е да продавате неща, от които вече не се нуждаете. Всеки може да намери нещо, което не е използвал от дълго време, и можете да продадете почти всичко, с изключение на напълно остарелите вещи. Какво се продава? Детски дрехи или вашите, обувки, употребявана техника, съдове или дори книги. Освен това има много места, на които можете да продавате вещите, които не ви трябват.

Можете да продадете старото си оборудване директно в магазини, където купуват или продават употребявано оборудване. Тогава ще спечелите пари веднага, без да чакате акта за продажба.

2. Посреднически услуги

Основният проблем за всеки, който произвежда нещо или предоставя услуги, е намирането на клиенти. Понякога хората, които правят наистина добри неща или вършат добра работа, не знаят как да се рекламират. Научете се да представяте себе си така, че хората да знаят какво можете да вършите най-добре.

3. Спестовна сметка

 Това е вид депозит, при който банката плаща месечна лихва върху остатъка, дори ако сте изтеглили парите. Спестовните депозити обикновено са текущи депозити, свързани с вашата банкова карта. В някои банки например сметката с дебитна карта е и спестовна сметка. Вие свободно използвате тази карта, а парите, които имате, ви носят доход. Лихвата върху средния месечен баланс е средната сума пари, която банката изчислява върху вашия депозит и я кредитира към дохода на тази база.

4. Участие в партньорски програми

Друг начин да спечелите пари бързо е да се присъедините към партньорска програма. Ще получавате толкова, колкото сами си изкарате според личната ви договорка с партньора.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?