49

3 версии за падналия хеликоптер край Гърмен, разследването може да продължи година

Работи се по три основни версии за инцидент с падналия край Гърмен хеликоптер, при който загина пилотът Христо Христов, директор на „Националния борд за разследване на произшествия във въздушния, водния и железопътния транспорт“.

„Може да е временна загуба на ориентировката във връзка с влошените метеорологични условия в района на полета - може би гъста димка, мъгла или не ниска облачност. Втората вероятна причина – това е технически отказ може би на двигател или системите за управление. Третата версия е влошено здравословно състояние на пилота по време на излитането“, обясни той.

Частен хеликоптер изчезна вчера край село Гърмен, а малко след 19 ч. пилотът беше открит мъртъв. Машината е паднала в дере. Правят се опити да бъде извадено тялото на пилота, но теренът е труднодостъпен. 

Христов обясни, че подобни машини нямат черни кутии, а разследването може да продължи до година. 

„По международните стандарти такова разследване продължава до една година. Може и да се удължи, като се прави временен доклад“, добави той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тоя импотентния превъртя тотално,блещи си щуротиите на всяка статия

Тоя импотентния превъртя тотално,блещи си щуротиите на всяка статия

23.09.2023 | 13:13

Хайде,с Тутракана под ръка..и към курило!

Отговори
2 0
rtyrty

rtyrty

23.09.2023 | 11:29

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----~~~- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 3
ertret

ertret

23.09.2023 | 11:29

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ~----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?