1553

13 признака, че мъжът ще ви бие шута

Мъжкото поведение винаги разкрива дали наближава край на връзката. Разбира се добрата комуникация между партньорите е ключова, за да се изясни дали това е така, пише "Днес". Вижте 13 знака, че той може би цели раздяла с вас.

1. Споделя с вас, че иска да поживеете за известно време поотделно.

2. Той прекарва все повече време навън, в хобита, работа, срещи с приятели, за да избягва компанията ви.

3. Привързаността му към вас е намаляла, а задълженията като това да ви закара с колата до работата и да ви вземе след това и т. н. са просто рутина и нищо повече.

4. Вече не провеждате дълбоки разговори или ако се опитате, стигате до някакви спорове, понякога свързани и с миналото.

10 знака, че сте заседнали в токсична връзка

5. Все по-рядко сте сексуално интимни. Отказът да прави секс с вас или липсата на инициатива от негова страна, са основни признаци, че той вероятно обмисля да се раздели с вас.

6. Почти никога не е в добро настроение около вас. Може да се прибере щастлив, но когато се опитате да се ангажирате с него, той се затваря и внезапно се променя привидно за нищо.

7. Той избягва въпросите ви за поведението си и промените в него. Това е основен червен флаг и знак, че той не е доволен от вас и от връзката ви.

8. Има промяна в навиците му свързани с телефона. Колко често му отделя време, дали се крие, докато комуникира или разговаря и т. н. Може да се разсейва, за да не му се налага да комуникира с вас, но е възможно и вече да е поставил началото на нови любовни взаимоотношения.

9. Чувствате се сами, дори когато сте заедно. Това показва за отдалечаване, което може да доведе и до раздяла.

10. Вече няма желание да обсъжда с вас темите за създаване на семейство, общо бъдеще. Някак деликатно се опитва да ги избягва.

11. Вече нищо, което правите, не е достатъчно добро. Обикновено, когато нямаме желание повече да бъдем във връзка с някого, всичко което този човек прави и преди не ни е дразнело и сме приемали, сега започва да ни дразни по всякакви начини.

12. Започнал е да ви лъже, особено ако със сигурност сте се убедили в това, а не просто си фантазирате. Когато лъжата се намеси в една връзка, то тя определено подсказва, че един от фундаментите ѝ е разрушен – доверието.

13. Не сте негов приоритет и не ви прави комплименти. По-лошото от това, той да не ви забелязва, че сте привлекателна, че сте сготвила вкусно и т. н. е да иронизира всичко, което сте като личност.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?