Следвайте ни

Обещано - изпълнено, премиерът провери поправен мост ВИДЕО

viber icon

Възстановиха моста над река Блатска край Хаджидимово с темпове, характерни за Китай. Той се срути при поройните дъждове заради придошлите води на река Места. 

Премиерът Бойко Борисов обеща, че съоръжението ще е готово до събота. А днес лично дойде, за да инспектира ремонта.  

"Щом хората ми махат, значи са доволни", отбеляза Борисов по повод шофьор, който му помаха с ръка от джипа си.

Благодарност на строителите и полицаите, които денонощно работиха по възстановяването на участъка между Гоце Делчев и Банско. Тук вследствие на придошлите води реката подкопаваше пътя“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който посети възстановеното трасе заедно със заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. За укрепването на участъка Агенция „Пътна инфраструктура“ до настоящия момент е осигурила 120 000 лева.

Движението беше възстановено бързо и в двете платна, като от четвъртък вечерта е разрешено и преминаването на тежкотоварни превозни средства в двете платна.

В сряда премиерът Бойко Борисов лично дойде на пропадналия път в следствие от повишените води на река Места, където бе обсъдена създадената организация от отговорните звена за нормалния ритъм на движение на трафика по време на ремонта.

Министър-председателят Борисов акцентира, че държавата продължава да подпомага с финансови средства пострадалите райони вследствие на обилните валежи през последните дни в страната и не спират възстановителните дейности по места.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

G. K. Unker

G. K. Unker

16.01.2021 | 15:22

Ама те, махат за да се махнеш вече бе, че омръзна с твоите простотии на хората! Имаше време, когато това правеше добро впечатление, но сега това вече е to match Вoeko!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай