Следвайте ни

Ново двайсет! ВМРО няма да подпише Конституцията безусловно

viber icon

Във връзка с появилите се спекулативни публикации, че след коалиционен съвет днес ВМРО ще подпише проекта за Конституция без никакви условия категорично заявявам, че това не отговаря на истината.

Това заявява лидерът на партията, министър на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов, цитиран от партийния пресцентър.

ВМРО продължава да настоява в проекта да залегнат и предложените от Каракачанов шест точки: образователен ценз, задължително гласуване, гарантирани права и гражданство на всеки етнически българин, връщане на наборната служба, гарантиране на семейството като съюз между мъж и жена, президентът да има право на законодателна инициатива и искане на вот на недоверие.

Без в проекта за Конституция да бъдат вписани и предложенията на ВМРО, депутатите ни няма да положат подписите си, категоричен е Красимир Каракачанов.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

намръщенЪ

намръщенЪ

01.09.2020 | 19:27

Не и задължителна казарма, това си е изгубено време и обучаване на една купчина военни безделници с офицерски и подофицерски чинове

Отговори
2 0
Трафик

Трафик

01.09.2020 | 19:13

На Бойко единия дядо и баща му който е МВР служител.... И Бойко който е член на БКП. ???!!!! ГОМНЬО!!!!!

Отговори
2 1
намръщенЪ

намръщенЪ

01.09.2020 | 22:14

Бягай на "Позитано"20, неграмотник, обидната квалификация се пише с "В", не с "М", ама толкова ви е акъла на бесепари-депесари и протестиращи

Отговори
1 1
мхм

мхм

01.09.2020 | 18:24

ИМАМЕ СИ ВОЕНЕН МИНИСТЪР-ШОПАР, ХОХОХОХОХХОХОХХОХОХХОХОХОХХОХОХОХОХХОХОХОХХОХОХОХХОХОХХОХОХОХХОХОХОХХОХОХОХ.......

Отговори
3 2
Трафик

Трафик

01.09.2020 | 17:51

Лъже и маже.... Толкова глупав човек да направиш военен министър това нищо е голяма гавра с българската славна и достойна армия.... Огромна обида... Четох снощи как във Франция всички стават на крака когато обявяват и влиза ГЕНЕРАЛ ВЛАДИМИР ВАЗОВ!!!!??? ДОСТОЕН, ДОСТОЛЕПЕН, БЕЗСТРАШЕН ОБРАЗОВАН ЕВРОПЕЙСКИ ГЕНЕРАЛ... ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ НА БАЛКАНИТЕ СЕ РАЖДАТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ И ВОЙНИ... ТРЪПКИ МЕ ПОБИХА ОТ ГОРДОСТ!!!! И се върнах в действителност Каракачанов военен министър и си го представих в шаржовете в нета от междупартньорското учение... И ТОРБАТА БИЛЛА.... СРАМ И ПОЗОР.....

Отговори
3 3
Нали

Нали

01.09.2020 | 19:08

Да ви припомня един факт. Генерал-лейтенант Владимир Вазов е ИНТЕРНИРАН в ловешкото село Рибарица, където умира на 20 Май 1945 година! Какви тръпки ви побиват от това? Кой според вас го е интернирал, Бойко ли? Още какви тръпки ви побиват когато четете, че децата на Райна Княгиня са били убити от народния съд? Не случайно питам, защото подкрепяте утрешният опит за метеж който е организиран точно от наследниците на същите хора вкарали България в 45 годиншна черна дупка на комунизма и тоталитаризма и избили цвета на нацията и историческите ни герои!

Отговори
4 2
СИК

СИК

02.09.2020 | 13:38

когато правиш съюз с Хитлер е така, във Франция която беше окупирана от Райха даже проститутките, които са спали с германците за пари бяха наказвани, маса хора изчезнаха. Ако бяха избрали съюз с победителя това нямаше да се случи.

Отговори
1 0
Фил

Фил

01.09.2020 | 17:35

Лъже, това шкембе нали трябва да се пълни.

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?