Следвайте ни

Нови разкрития за "мъртвеца", събудил се в моргата в Сливен

viber icon

Появиха се нови разкрития за мъжа, обявен за мъртъв, който се оказа жив. Необичайната ситуация се разигра в Сливен. След сигнал , че нямало връзка със 72-годишния човек, полиция идва на адреса му. Наложило се да разбият вратата, след което откриват безжизненото тяло на мъжа.

Обявяват го за мъртъв и оформят документите. След като роднини се обаждат на траурната агенция, оттам започват да подготвят погребение, но установили, че мъжът е жив.

Мъжът наистина е намерен в безжизнено състояние. Екипи на Спешна помощ установяват смъртта на 72-годишния Руси.

„Понякога наистина трудно се установява смъртта. Има пациенти, които по различни причини могат да забавят много дишането - почти да не се чува сърдечна дейност, но не мога да кажа за конкретния случай какво се е случило”, твърди директорът на МБАЛ Сливен д-р Васислав Петров.

От траурната агенция разказват, че близките на Руси са дошли с издаден смъртен акт и молят до адреса да бъде изпратен екип, който да вземе покойника.

„Преди той да се постави в специална камера, колегите виждат, че нещо не е наред. Той мърда ръката и очите си. Колегите намират пулс и установяват, че човекът има жизнени функции”, разказват от траурната агенция.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?