Следвайте ни

Нови разкрития около убийството в Галиче СНИМКИ

viber icon

Шокиращи подробности изплуваха около убийството в Галиче, което вчера потресе България. С

поред източник от разследването, бруталното убийство е извършено от завършен социопат, който се подсмихвал, докато описвал "подвизите" си, пише "Конкурент".

Килърът Аксел О. е влязъл в къщата в ромската махала с ясното съзнание да убива. Тийнейджърът познавал добре обстановката, тъй като баба му и дядо му живеят срещу дома, в който той отнел живота на 18-годишната Андрея Асенова.
 

Разследването установило, че между неканения гост и жертвата, която била по-голяма от нападателя си и на години и по ръст, е имало кратка борба. Ръцете на девойката били нарязани от ножа, с който убиецът влязъл в Къщата на ужасите, твърди източник, пожелал анонимност.

При огледа дори виделите какво ли не криминалисти били шокирани от действията на Аксел. Младежът е блудствал с жертвата си, след като й прерязал гърлото, а след като тя издъхнала в агония отарашил дома й и взел всичките й пари - момичето било взело наскоро обезщетението си, които дава държавата на дете на разведени родители, отделно от това баща й бил изпратил пари от Англия, където е на гурбет.
 

Вчера в социалните мрежи жители на Галиче припомниха, че при управлението на Ценко Чоков не е имало толкова брутални посегателства над местни жители. По ирония на съдбата обаче къщата, в която Аксел живеел преди да бъде арестуван, била "опакована" от предизборни материали на Чоков. Сега е останал само един плакатк - той бил закован, затова трудно можело да бъде свален, каза авторът на снимка /която публикуваме/, която доказва това.

Според хора от ромската махала Аксел е ходил на училище само в първия срок на I клас. След това близките му правили опит да бъде записан в друго школо - в Плевенско, откъдето е майка му, но и там усетили, че момчето няма влечение към уроците в учебниците.
 

Хората в Галиче са изтръпнали и смятат да съберат подписка, чрез която да се настоява за изселването на фамилията на убиеца далече от селото.

От прокуратурата не потвърдиха, но и не отрекоха разкритията. Държавен обвинител №1 Десислав Начков лаконично обясни, че "убийството е разкрито", а медиите ще научат повече подробности на съвсемтен брифинг с полицията утре.
 

Дежурен прокурор по образуваното досъдебно производство е Асен Пашански, а Начков е бил на огледите вчера, за да даде важни методични указания на разследващите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?