Следвайте ни

Нови кандидати за европейски прокурори след срещата с Кьовеши

viber icon

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет ще открие нова процедура за подбор на още шестима европейски делегирани прокурори днес. Такава заявка даде миналата седмица европейският главен прокурор Лаура Кьовеши след среща със съдебните кадровици в София.

През февруари ВСС излъчи десет кандидати за европейски делегирани прокурори, от които само четирима бяха одобрени. Останалите бяха отхвърлени по различни причини. Оттогава досега Кьовеши на два пъти поиска България да запълни квотата си. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ДАВАЙ  ....

ДАВАЙ ....

16.06.2021 | 09:50

ПО ГОЛЯМ ГАФ ОТ ТОЯ ИМ ЛИ ТА ТОВА НЕЩО ГЕШЕВ Д СТОИ ПОВЕЧЕ НА ТОВА МЯСТО...ТОТОЙ НЕ СТАВА ЗА ДВЕ ПАРИ ТА ПОДЧИНЕНИТЕ МУ... ПЪЛНО Е С НАШИ В ТАЗИ ПРОКУРАТУРА КАТО ЗНАМ КАКВО Е В ПЛОВДИВ ТАМ ВСИЧКО Е ПО НАСЛЕДСТВО..... ЗАРАДИ МАМА ЗАРИДИ ТАТЕ ЗАРДИ БАТЕ И КАКА... НИКОЙ НЕ СТАВА ДА РАБОТИ ТАМ ВСИЧКО Е ПОРЪЧКОВО И Е ОБВЪРЗАНО...ТЕЗИ СЪДИИ ИИ ПРОКУРОРИ ТА И ПОЛИЦАИ ПО МЕСТА ТРЯБВА ДА ГИ РОТИРАТ.... ИНАЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ОТ СТАРОТО ПО МНОГО... ТАКА СА СЕ ОБВЪРЗАЛИ ПО ВСИЧКИ БРЪНКИ НА ТАКА НАРЕЧЕНОТО ПРАВОСЪДИЕ....ОТ ПОЛИЦИЯ ПРЕЗ ПРОКУРАТУРА И СЪДИЛИЩА ТА СЪС ЗАЩИТНИЦИ ....РОТАЦИЯ ... ПО ГРАФИК....

Отговори
2 0
Вяра

Вяра

16.06.2021 | 09:11

Не й харесват гешевчетата ! Оставка !

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?