Следвайте ни

Нинова скочи на отцепниците: Когато не са на ръководни постове, напускат!

viber icon

Няма да даваме оценка за работата на шестимата напуснали колеги. За водачите на тази група оценката я даде партията на 12 септември по най-демократичния начин. Това заяви на брифинг в парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„На прекия избор за председател Валери Жаблянов получи 750 гласа, а Красимир Янков - 117 гласа. Мислим, че това е категорична оценка за досегашната им работа, дадена от партията. Следваща оценка получиха на Конгреса – не бяха избрани за членове на Националния съвет”, каза още тя.

По думите й, е очевидно, че мотивите им за напускане не са ценностни, а властови. „Когато не са на ръководни постове, напускат партията. Ако бяха избрани за членове на НС, нямаше да го направят”, смята Нинова.

„Това поведение е обидно към десетките хиляди социалисти в страната. Заявката, че вече ще бъдат независими депутати, за да представляват избирателите си, не отговаря на истината. Организациите от областите, от които бяха избрани, искат незабавно да напуснат и парламента. В момента те не представляват никого, освен себе си.

Незабавно да напуснат парламентарните места и да ги освободят за следващите от листите”, призова лидерът на БСП.

От думите й стана ясно, че няма други депутати, които смятат да напускат Парламентарната група.  „Нямаме информация дали ще правят нов проект”, каза още тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ами

Ами

30.09.2020 | 16:14

С това някои хора намекват че когато и те не са на ръководни места ще напускат?

Отговори
2 0
Го4о

Го4о

30.09.2020 | 15:34

Нинова е диктатор! Избраха я от страх, защото бюлетините бяха отворени и се нарушаваше тайната на вота. Как да гласуваш за друг - веднага те дъмгосват!

Отговори
5 2
Ст Коста

Ст Коста

30.09.2020 | 14:23

Да скача да скача Колко да скача мен не мое да ме победи Нека си скача И ония другите да и скачат Нека тренират скок подскок

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?