Следвайте ни

Нинова скочи на Марешки: Фантазира си!

viber icon

Категорично! БСП няма да участва в консултациите, организирани от ГЕРБ, за нова Конституция и свикване на Велико народно събрание. Това обяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Тя се позова на взетото решение от Изпълнителното бюро и ръководството на парламентарната група.

Нинова нарече "фантазия" вчерашната информация на Веселин Марешки, че БСП ще промени позицията си след среща със западен посланик.

"Няма да участваме в преговори за Конституцията, няма да даваме подписи от тези 120 необходими за внасянето на проекта и няма да подкрепим с гласове тези необходимите 160, за да се свика Велико народно събрание“, каза тя.

“Категорични сме, че този парламент и това правителство са изчерпани. На финала на този мандат без сериозно обществено доверие не може да се обсъжда и решава този въпрос. Освен това по съществото на предложенията категорично се противопоставяме срещу премахването на социалната, правовата, демократичната държава и другите промени, които предлагат в Конституцията", допълни Нинова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

МАГАРЕШКИ

МАГАРЕШКИ

26.08.2020 | 13:04

НИНОВА УМНА ЖЕНА СИ ЩО СЕ ЗАНИМАВАШ С БОЛНИ ХОРА.... ЧОВЕКА Е ТОЛКОВА ЗЛЕ ЧЕ АПТЕКА СИ СТОРИ ДА СЕ ЛЕКУВА И ПАК ЗАБРАВЯ ДА СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА...ТОЙ ВЕЧЕ ВЛАСТ ПРЕЗ КРИВ ДАЖЕ И ПРЕЗ ПРАВ МАКАРОН НЯМА ДА ВИДИ...ТАКОВА МАЗНО И ПОВРЪТЛИВО ЛЕКЕ САМО С МИСТЪР ПРОПЪР С ЮМРУЦИ И ШУТОВЕ СЕ ГОНИ...БЕЗ ОСТАТЪК... САМО КАТО ГО ВИДИШ И РАЗБИРАШ КОЛКО Е РАЗДВОЕН ...КОЛКО Е КЪНТРИ....ЛОГИКА ЛЕКСИКА АЙДЕ БЕ ОТ КЪДЕ ТАКИВА ДЗВЕРОВЕ.... ГЛЕДАЙ СИ КЕФА ИЗБОРИТЕ ИДВАТ.....НИНОВА СПОКО МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ...

Отговори
0 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?