Следвайте ни

Нинова откри топлата вода: ето кое ще ни изведе от кризата

viber icon

Важно е да се увеличи бюджетът в приоритетните области. По-важно е обаче как се прави това и с каква цел. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

"Този бюджет краде от бъдещето и обрича няколко поколения. Влизаме в дългова спирала. 10 млрд. дефицит! Това трябва да се връща някак. Определението, че бюджетът е антикризисен не отговаря на истината. Той е прокризисен", каза тя в телевизионно интервю. 

Нинова бе категорична, че "Борисов си купува всяко левче глас".

"50-те лева за всеки пенсионер - хубаво е, но вижте докога - до март! Кризата до март няма да приключи. Защо до март? Защото през март са изборите. Тоест: "Аз до март ще ви ги плащам, за да сте благосклонни към мен", добави тя.

"Детските надбавки... докога ще ги има - една година! Защо? Така ли ще преборим демографската криза? Защото догодина са изборите", каза още лидерът на БСП. 

"Ако нещо ще ни изведе от коронакризата, това е производството и икономиката. Мярката 60/40 не е ефективна. Сигурно сте чували какво казват фирмите, които кандидатстват за нея.

Прави им се ревизия 10 години назад. Има страшен натиск и бюрокрация. Бухалка е върху бизнеса тази мярка", добави тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Иво

Иво

27.10.2020 | 20:21

Това е положението.И те преди ги раздаваха..., но на себе си.По-големи мутри от вас бсп няма.Ако не бяхте банкрутирали държавата, може би нямаше да е така.Вие имате много гпляма вина за това ни състояние.

Отговори
6 2
оппа

оппа

27.10.2020 | 18:38

е как изборите догодина.нали щяхте да сваляте правителството с оня твоя подчинен фигурант.нали вече имахте готово правителство а червени бунаци.м-а.й.к.а ви да е.б.а

Отговори
12 2
Ами  ти

Ами ти

27.10.2020 | 18:34

Ти като се гласиш за премиер ще продължиш ли да ги плащаш след март? Съмнявам се.

Отговори
10 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?