46
Следвайте ни

Николай Хаджигенов пред "Марица": Василев и Петков са изключително положителни, бихме работили заедно

viber icon

Николай Хаджигенов даде интервю пред „Марица“, преди да излезе в дълго чакана ваканция до понеделник. Адвокатът, който регистрира заедно с Арман Бабикян движението „Ние идваме“, сподели, че не е почивал от над година и половина.

 

- Г-н Хаджигенов, проектът „Василев-Петков“ е обявен официално, как гледате на него? И бихте ли работили заедно?

- Ще започна отзад напред - да, категорично бихме работили. Второ, гледам изключително положително на проекта. Като на всеки честен и почтен човек, който иска да влезе в политиката.

- Последното беше поставено под съмнение от някои политически сили?

- И аз съм гей до сряда, после имам любовници, накрая взимам пари от олигарси. Защо трябва да доказваш, че нямаш сестра на Околовръстното, когато изобщо нямаш сестра.

- Гражданството на Кирил Петков и особено назначението на Румен Спецов от страна на Василев визирам най-вече?

- Честно, направи ви впечатление, че Асен Василев замълча само по темата със Спецов. Но вероятно и аз бих го направил. Първо, защото не са докрай изяснени обстоятелствата около тази фирма. А и в крайна сметка, Спецов е назначен от Василев. Но не може да отговаряш вместо всеки свой подчинен. За всеки чужди мръсни гащи, извинете за "френския".

- Има ли партия, която може да е носителят на този проект?

- О, повярвайте, изборът е огромен. Откакто обявихме нашия проект с Бабикян, на ден ни звънят по няколко партии. За предните избори имахме един списък с 20 напълно чисти партии, готови да работим заедно.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

адвокат ли?!

адвокат ли?!

17.09.2021 | 11:26

това недо-клатено недоразумение, аро-гантно, нахал-но, невъз-питано...............това изпр--жнение, което целеше с прашшка и домати исторически сгради, което хвърляше яйца като последен про-.стак!! КАКВОТО КАЖЕ ЗА ХАРВАДСКИТЕ МОШЕНИЦИ - ВСИЧКО Е МЕГА АНТИ РЕКЛАМА!!

Отговори
4 3
Тоя е пълен измамник

Тоя е пълен измамник

17.09.2021 | 10:52

Има изпълнителен лист да върне пари на клиент , който е завлякъл и не ги връща. Взел 6000 лева , не завел дело , ама и парите не върнал . Ама вие гласувай те за него и за оная м.а.с.т.и.я Манолова и Дончева , дърти комунисти .

Отговори
8 3
Сик

Сик

17.09.2021 | 09:31

Хаджигенов може да е адвокат на мутри, ама е адвокат, докато вашата мутра си е чиста мутра, паркирала крадените коли на Маргина.

Отговори
7 11
Бойко

Бойко

17.09.2021 | 17:27

Пак не си си пил хапчетата...

Отговори
1 0
Хаджигенчовите гюбрета

Хаджигенчовите гюбрета

17.09.2021 | 08:51

Краставите магарета през девет планини в десета се надушват и сбират Гюбрета

Отговори
14 4
Тошко

Тошко

17.09.2021 | 08:38

ХаджиГенчоФ, как ще работиш с Петков и Василев след като Мая с Мутрите ще гледате НС по канал1 на БНТ?

Отговори
16 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?