Следвайте ни

Николай Хаджигенов: Полицаите бият, защото е безнаказано

viber icon

Операцията със заснетото засилие над протестиращи е разпоредена. А единият от намесените служители на реда е назначен на нова позиция с по-висока заплата. Това заяви пред БНТ депутатът от ИБГНИ Николай Хаджигенов. Трябваше да покажем тия дискове. Главният прокурор няма да бъде изслушан по случая, той е примитивен страхливец, който ще се скрие в станцията на прокуратурата на Боровец,  каза адвокатът. Според него Иван Гешев, който трябва да обясни какво е направила прокуратурата по случая, някой ден ще бъде подсъдим. 

Хаджигенов се възмути защо срещу него и други протестиращи "с доматчета" миналото лято са подвигнати обвинения за вдигане на въстание. 

Полицаите бият, защото могат и е безнаказано, а прокуратурата им помага. Полицаите смятат, че палките и униформите са сила. Минимален брой от тях са наясно, че трябва да защитават обществото, не да ни контролират как дишаме, каза депутатът. Според Хаджигенов няма политик, който да не използва МВР, създадено през 50-те по съветски модел, като палка.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Отвратен

Отвратен

17.08.2021 | 10:28

Нахално, безочливо, алчно същество е хаджията. Вие докарахте радевата зима

Отговори
3 1
хаджигенов...

хаджигенов...

17.08.2021 | 09:25

борисов е свален, гешев е на ред...палачинката се обърна...от утре всеки милиционер ще се замисля ... дали служи на България ... или на някой толуп....

Отговори
8 8
МНОГО СИ ЗЛЕ

МНОГО СИ ЗЛЕ

17.08.2021 | 09:37

БОРИСОВ ИДВА НА БЯЛ КОН, А НА ГЕШЕВ ЩЕ МУ ДУ--ХАТЕ................ХАХАХ

Отговори
5 3
хахо...

хахо...

17.08.2021 | 09:17

...съд и затвор за борисовия терор...

Отговори
6 6
Бъбу

Бъбу

17.08.2021 | 09:14

Този който в момента вдига най много шум хаджигенов и подобните му разносвачи на ковчези са истинските виновници за боя който отнесоха момчетата. Те са хората, начело с Радев, които ги подстрекаваха, те ги насъскваха заради своите политически интереси. И сега битите са си бити а хаджигенов, Манолова, бабикян, и останалите разносвачи на ковчези са в парламента. И сега с това въртене на кадрите и то само с боя над протестиращите но се надяват да се забравят кадрите с провокациите към полицаите, с палене то на слама и хвърлянето на запалителни коктейли към тях. Същите тези вече депутати отново нагнетяват омраза сред хората. Мисля си, защо скулптора минеков не издялка една статуя поставена пред сградата на парламента, изобразяваща как хаджигенов юнашки се е прицели с прашка към парламента. Отдолу с надпис за поколенията, така се става депутатин. Долни хора, алчни за власт.

Отговори
11 6
Сик

Сик

17.08.2021 | 09:56

Твоята Тиква не идва на власт. Идва Къдравата Сю и ташака ще бъде пълен.

Отговори
2 4
DORKO

DORKO

17.08.2021 | 09:06

ADA XVARLYTE KAMANI ZAKONNOLIE GOSPODIN ADVOKA?

Отговори
7 4
намръщенЪ

намръщенЪ

17.08.2021 | 09:05

Жалкото е, че не набиха теб! Всеки адвокат по всяка точка на света спокойно може да бъде бит, АКО БЕШЕ КАДЪРЕН ЮРИСТ, ЩЕШЕ ДА СЕ ПРОБВА КАТО СЪДИЯ ИЛИ ПРОКУРОР, НО ПОНЕЖЕ Е САМО УСТАТ НЕКАДЪРНИК ОСТАВА АДВОКАТ

Отговори
11 7
Кой го казва?

Кой го казва?

17.08.2021 | 08:47

Адвокат-хулиган! Унищожаваше исторически сгради с прашка, домати и яйца! Що за лицемерие? Защо не набиха и него?!?!

Отговори
14 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?