Следвайте ни

Невиждан екшън в планината: Хижар нападна туристи в заслон ВИДЕО

viber icon

Хижар нападна туристи в заслон в Пирин. Студентите са били на 10-дневна екскурзия, а нападението станало в заслона „Тевно езеро“ на осмия ден от прехода им.

Водачът на групата Калоян Стоянов разказа, че нощувките са били резервирани и платени предварително, съобщи bTV.

„Пристигнахме в заслона, посрещна ни хижарката, бяхме настанени в 30-местна стая. Денят премина без проблеми. После се появи хижарят. Отидохме на вечеря, хижарят беше седнал на съседната маса и ни позволи да останем до 23:30 ч. През това време ние слушахме музика, пеехме български песни, той ни се радваше“, обясни момчето.

Ивайло посочи, че хижарят ги напада, когато тръгват да си лягат.

„Качи се на втория етаж, където бяхме и започна видимо нетрезвен да агресира. Започна да крещи, че ще ни изхвърли през прозорците, защо не сме си легнали досега“, допълни младежът.

По думите им, след като се опитали да го успокоят, хижарят нападнал един от тях.

„Избутахме го на долния етаж и той започна да хвърля столове по нас, газови бутилки. С нищо не сме го провокирали, а той удари човек със стол в главата“, посочи студентът

Раненото момче уточни, че след удара пада на земята, но последвал втори удар със стол. Студентите успяват да обезвредят нападателя и напускат хижата. След 8-часов преход намират подслон на друго място. Допълниха, че ще сезират компетентните органи за случая.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дуков

Дуков

27.07.2021 | 12:08

Това да се случи на мой приятел и компанията му,същите ще се върнат и ще му поломят хижата след което връзват хижаря с нещо здраво,поливат с бензин мястото и драсват клемката.И от нижа Тевно езеро няма да има и помен,това е решението!Някакъв хижар да ми се прави на Батман?Да ама не е познал!!!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?