Следвайте ни

Непълнолетни вилнеят на COVID-парти в софийски хостел

viber icon

Струпване на купонджии в софийски хостел е установено от полицията миналата нощ. При една от проверките униформените реагирали на сигнал от граждани, че в хостел на бул. "Хр. Ботев" се хвърлят предмети на улицата. На мястото са били установени 14 лица, 11 от тях - непълнолетни, и 3 - пълнолетни.

За случая веднага е уведомен инспектор към "Детска педагогическа стая" при Четвърто районно управление. Родителите на един от непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си. Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се е ангажирал да го съпроводи до дома му. Всички непълнолетни са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто районно полицейско управление.

На територията на столицата през миналата нощ са извършени множество проверки от екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), съвместно със Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ), за спазването на противоепидемичните мерки, определени със заповед на министъра на здравеопазването, съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цочо

Цочо

08.02.2021 | 13:14

Защо не пишете , че детето които родители са отказали да го вземат е син на Румен Радев.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?