71
Следвайте ни

Неочаквано: Трима от „Vera Su” искат да слязат на брега ВИДЕО СНИМКИ

viber icon

Трима души от екипажа на заседналия в морето до Камен бряг кораб са пожелали да слязат на брега, съобщи NOVA, цитирайки Министерството на транспорта. За да го направят обаче, собственикът на кораба трябва да изпрати на тяхно място други трима, за да попълни 9-членния екипаж. Все още не е ясно как и кога може да се осъществи това.

Междувременно в Международната федерация на транспортните работници е постъпил сигнал от работещите на кораба “Vera Su” за неизплатени заплати. По тази причина представител на организацията, придружен от служител на изпълнителната агенция “Морска администрация”, ще се качат на борда и ще инспектират състоянието на екипажа.

БТА


Във Варна се очаква да пристигне представител на салвидж компанията, наета от корабособственика да измъкне плавателния съд. Той ще съгласува с българските власти плана за съдбата на “Vera Su”.

 

БТА


На този етап “Vera Su” е укрепен с котви и вериги. Направени са още водолазни огледи със видеозаснемане, което ще се анализира. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

едно нещо не може да се отрече на Бойко Борисов

едно нещо не може да се отрече на Бойко Борисов

06.10.2021 | 00:55

решенията и действията му по време на кризи. Прав е, че досега да го бяха разтоварили на ръка. Трябва дълбоко да се замислим за ролята и задълженията на бъдещи служебни правителства. Не трябва да се позволява на хора, които не са избрани от народа чрез процедурни хватки да управляват държавата толкова дълго време.

Отговори
1 0
Мимето

Мимето

05.10.2021 | 19:21

На този адвокат му прекъсва връзката с мисленето, та затова паузира. Иначе казуса е ясен. Екипажа се пуска да се върне дома, корабът остава в наши водил, праим го на кръчма "Пиратът - Тюлен" с подводни изненади и програма и водим там туристическите групи по еко-маршрут

Отговори
3 0
свиркаджийка

свиркаджийка

05.10.2021 | 21:14

А ти на него ще си бар дама!

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?