Следвайте ни

Неочакван обрат! От телевизията на БСП нарекоха Румен Радев "индианец" и "Борат" ВИДЕО

viber icon

Водещият на червената телевизия БСТВ Стоил Рошкев направи странен коментар за Румен Радев. В предаването "Думата е ваша"  Рошкев заяви, че Радев не бивало да прави обръщението си към ООН на английски, защото е български президент. 

"Сега да ми говори на развален английски като Борат, някак си на мен не ми направи добро впечатление. Ние сме българи и трябва да си говорим на нашия си език", коментира Рошкев със зрител.

"Много е полезно да се знаят езици, но когато ти си държавен глава на една суверенна държава, да говориш на друг език изглеждаш като индианец. Разбирате ли, един индианец застава да говори с големия бял брат на неговия език. Ако искаш наистина да си горд представител на една изконна 1300-годишна нация, ти можеш да знаеш 65 езика, но трябва да говориш на твоя език. Иначе изглеждаш като един дивак", заяви водещият.

Това обаче предизвика истинска буря сред социалистите, а  Кирил Добрев написа гневен коментар във фейсбук, като изрази надежда изказванията на Рошкев да са негова лична преценка и мнение, а не позиция на партийната телевизия. Той подчертава, че медията е собственост на БСП и се издържа от субсидията.

Шефът на софийските социалисти Калоян Паргов заяви, че е неестествено журналист на тяхната телевизия да вкара партията във филм, чийто абсурден сценарий все едно е писан от Саша Барън Коен.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Гошко

Гошко

16.12.2020 | 18:47

Неграмотните фенове и фенки на Боко се дразнят, че някой може да говори на форум на приличен английски, нали все пак е бил в американска база, даже портрета му е на стената на славата.Друго си е Боко да говори или да се опитва да говори на турски с големия му приятел Таип.Тогава може.Ха ха ха

Отговори
4 2
Тошко

Тошко

16.12.2020 | 15:38

Пред ООН, Радев е изглеждал като американската консулска поздравявайки ни на български език, която даже изпя и българска песен! Но тя е консулска, а не президент.

Отговори
12 6
Румен Радев

Румен Радев

16.12.2020 | 15:09

Още не мога да се сетя, кой бях аз. А да, сетих се, НАЛАГАМ ВЕТОООООО

Отговори
12 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?