Следвайте ни

Неизвестни досега подробности за убийците от Негован

viber icon

Състрадателен и родолюбец - така се представя един от жестоките убийци от случая "Негован". Пламен Шляпашки е изпълнил стената си във Фейсбук с призиви за благотворителност по различни случаи, пише Блиц. 

Той споделя предимно цитати за това какъв е живота и как трябва да бъдем добри. Което по никакъв начин не отговаря на жестокото престъпление, извършено от него. 

Прокуратурата е категорична, че то е било предумишлено, като преди осъществяването му заедно със съучастника си Георги е взел решение за начина и средствата за извършването му.


Мотивът им е бил да придобият парични средства и бижута, собственост на жетвите - треньорът по борба
Георги и съпругата му Мариана. 

От профила на Георги става още ясно, че семейството му е било със среден финансов статус, независимо, че самият той е строителен работник, жилището му в "Дружба" е неремонтирано и със стари мебели.Разследващите смятат, че е възможно мозъкът на отвратителното деяние да е бил Георги Нанчев. Той е и човекът, който устройва на работа към Техническия университет Пламен Шляпашки.Вероятно връзката там става през неговата интимна партньорка Генислава Рогозанска, която е физик по образование и често се явява като технически експерт при ремонта на различни обекти. За разлика от Пламен, Георги показва значително по-висок финансов статус. Пътува на екскурзии в чужбина с приятелката си, често се снима на претрупани маси в ресторанти. Посланията от неговия фейсбук профил са много по-категорични - говори с носталгия за "бай Тошевото време" и пуска майтапи за ракията, мъжете и сръбската музика. 

Независимо, че се е грижил за дъщерята на приятелката си, двамата са правили опити да имат свое дете, но неуспешни. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?