46
Следвайте ни

Не забравяйте, шофьори! Изтича важен срок

viber icon

След ден започва изтичането на срока на годишните винетки, купени през декември миналата и януари тази година. Можете да ги подновите по интернет, за да избегнете главоболия около голямото пътуване по Коледните и Новогодишните празници. Датата на валидност на винетката може да бъде проверена на интернет страниците Vinetki.bg и Tollpass.bg, но и в приложението за мобилни телефони TollPas, уточниха от МРРБ.

Удължаването може да стане от вашия компютър или телефон, без да ходите до пункт за продажби на нови стикери. Изтичащият срок се отнася за автомобилите до 3,5 тона включително. Въвежда се регистрационен номер, държава на регистрация и начална дата на активиране на новата винетка.

Цените са същите – 97 лева за една година, 54 за тримесечна винетки, 30 за тримесечна, 15 за седмична и 10 лева за винетка "уикенд".

Автомобилите на Toll полицията са разставени по всички пътища на страната и до момента няма случай автомобил без винетка да бъде пропуснат и да избегне наказание, предупреждават от "Пътна полиция".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Не нами

Не нами

29.11.2021 | 19:48

... и като объркаш номера или бъгне системата си имаш в най-добрият случай разправии с АПИ . Затова ... отиваш на гише и служителя да отговаря за тези рискове

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?