Следвайте ни

Не я огря в "Господарите" - става депутат ВИДЕО

viber icon

Красива жена, която години наред покорява модните подиуми, сега се е впуснала в ново състезание. Повече от всичко Христина Красимирова иска да се влее в редиците на българския парламент и да стане политик.

През 2008 година е представлявала България в конкурса Miss Model of the world. От 150 държави на финала стига до седмата позиция. Тя е превзела българските и световни модни подиуми, а сега иска да превземе Народното събрание.
 

В момента тя е нещатен сътрудник в Народното събрание. Била е поканена да стане сътрудник на един от депутатите в парламента във връзка със специалността си „Връзки с обществеността“.
 

„Сега съм на най-ниското стъпало в тази институция, но човек трябва да тръгне от най-ниското стъпало, за да намери своето място и да научи нещо. Аз кафета обаче не нося“, заяви тя.

„Когато влязох в Парламента бях много притеснена. Бях гост тогава, чувствах се доста притеснена.После се почувствах като у дома си. Бях респектирана от това, което виждам вътре. Хората наистина искат да помогнат на обществото. Видях го от първо лице единствено число“, заяви Красимирова.
 

„Аз съм много срамежлива. Не се оглеждам, аз съм там да си върша работата. За мен не е важно хората да ме приемат заради външния ми вид. Лека полека искам да се образовам и в политиката“, заяви тя. Според нея една жена трябва да бъде интелигентна, не само красива.

Тя признава, че се е опитала да стане адреналинка, но на финала тежест е оказало това, че е позакъснява чисто възрастово. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?