Следвайте ни

Не дават тялото на издъхналия при садомазо секс Петър на близките му

viber icon

Тялото на 39-годишния бизнесмен Петър М. от Бургас, за чиято потресаваща кончина се съобщи на 1 септември, все още се намира в моргата на отделението по Съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас, информира "Флагман".

Веднага след аутопсията на 2 септември, издъхналият при практикуване на нестандартна сексуална техника, е трябвало да бъде погребан от близките му. Уговорката била за опело на 3 септември, но изненадващо за семейството, наблюдаващият прокурор по образуваното дело забранил освобождаването на тялото.

Тогава разследващите са нямали съмнение, че Петър М. е жертва на грешка в сублимния момент на оргазма, тъй като не е успял да контролира дишането си.

Отпадна вероятността с него да е бил сексуален партньор, тъй като майка му Таня е била категорична, че входната врата на апартамента била заключена отвътре и било невъзможно външен човек да се изниже по този невероятен начин.

И до този момент от ОДМВР и Прокуратурата не предоставят информация по това разследване, което в първите дни от смъртта на бизнесмена се считаше за приключено – липсваха данни за фатален гост в спалнята му.

Резултатът от първата аутопсия в крайна сметка е показал, че сексуалният маниак е бил удушен от прекомерно затягане на кожената каишка на врата му, а не от пластмасовото топче. То е било закрепено с връв около врата му и е било поставено в устната кухина, за да попречи на издаването на стонове, които да бъдат чути в съседната стая, където спяла майка му.

Експертите са огледали кожените колани на глезените и китките му, които се оказали недостатъчно стегнати. От това можело да се предположи, че връзването им е извършено от самата жертва.

Има ли намеса на друг човек, който да е затегнал каишката на шията му в последния момент преди настъпването на оргазма му?

Ето това до днес не е окончателно разкрито. По информация предстои втора аутопсия, от което би могло да се направи извод, че криминалистите не изключват, все пак, участие в половия акт на мистериозен партньор, който би могъл да бъде както жена, така и мъж, по подобие на ужасната смърт със затегнатите свински опашки на съпруга на Мис България Анита Мейзер.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?