Следвайте ни

Найденов: Всички знаеха какво прави Божков с момичета по баровете

viber icon

Бизнесменът Цветомир Найденов излезе с нови разкрития за Васил Божков. 

"Васил Божков пусна, че Влади Горанов като министър на финансите го е рекетирал. Имаше една игра "СМС за милиони", тогава той пак правеше същото със съдружниците от лотарията, макар, че тогава Горанов не беше министър. Събираше от хората по 1. 20 лв. и отчиташе 40 стотинки пред Комисията по хазарта. Това е ставало пред очите на всички", коментира той в предаването "Неделята на Нова".

Цветомир Найденов задава и още въпроси:

"Какво е правил в заведенията с момичетата са го виждали толкова много хора, техните роднини, но всички са се страхували. Говорил съм с роднини на единия с инициалите от списъка му и ми е казвал - страхувам се, имам пет деца, не ми се ходи с охрана."

Бизнесменът признава, че получава сериозни заплахи за живота си:

"Откакто съм свидетел, имам заплахи откъде ли не, по всякакъв начин. Ако ставаше въпрос за хунта, защо Божков не избяга в Германия, във Великобритания, в САЩ?! Страх ме е за собствения ми живот, за семейството ми. Не искам да се превърна в един от хората с инициалите. Ако нещо се случи с мен, всички останали свидетели по делото срещу Васил Божков също ще се уплашат.” 

"Имаше статия в БЛИЦ - Дясната ръка на Явор Хайтов финансирал протестите за Мая Манолова. Пишеше, че е дясната му ръка, но Славчо Марков, който е на снимката, е също дясната му ръка. Той е едно от лицата, които му организират всички ченгеджийски компромати, включително и срещу нас. Не мога да говоря повече за това, защото съм под клетва, разпитван съм и от съдия. Същото лице Балтов ми го беше сложил в някакви наши общи фирми като подставено лице."

Бизнесменът признава, че върху него е оказван натиск по всякакъв начин:

"В момента имам 12 действащи ревизии, ако има нещо, ще излезе наяве, а минаха още десет. Предполагам, че някои от тях ми ги е поръчал г-н Божков. От февруари, примерно, преди да изчезне, той е способен да организира такива неща. И без да се съмнява, просто да направи мръсно." 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

22.06.2020 | 19:22

МАЙ СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С ТЕБ ;)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?