Следвайте ни

Най-сетне! Важна новина за катастрофата, погубила Милен Цветков

viber icon

Софийска градска прокуратура е приключила разследването на катастрофата, при която е причинена смъртта на журналиста Милен Цветков. Към настоящия момент са изготвени всички назначени експертизи, в следствие на които към наказателна отговорност е привлечен Кристиян Николов.

В резултат на проведеното разследване е установено, че около 18 ч. на 19 април на ул. „Хенрик Ибсен“, преди кръстовището с бул. „Черни връх“, при управление на лек автомобил „Ауди“, обвиняемият е нарушил правилата за движение по пътищата, вследствие на което предизвикал пътнотранспортно произшествие и умишлено причинил смъртта на Милен Цветков.

Случаят е особено тежък, защото извършителят е управлявал автомобила след употреба на три различни вида наркотични вещества, със скорост значително надвишаваща разрешената за конкретния пътен участък – около 99 км/ч. Приближавайки кръстовището при червен светлинен сигнал, обвиняемият не предприел действия за намаляване на скоростта или спиране. В същия момент на пътното платно и в района на кръстовището се намирали множество други участници в движението.

Предстои Софийска градска прокуратура да предяви материалите по делото на пострадалите, както и на обвиняемия и неговата защита.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

01.10.2020 | 18:13

ГЛЕДАЙТЕ ЗАПИСА ОТНОВО---МИЛЕН Е ПОРЪЧАН НО НЕ ДА УМРЕ-А ДА БЪДЕ СПЛАШЕН ИЛИ ОСЪКАТЕН---ЗАПИСА ПОКАЗВА ВЕДНАГА СЛЕД КАТО МИЛЕН Е БЛЪСНАТ ГОСПОДИН ОТВАРЯ НЕГОВАТА ВРАТА ВЗИМА МИЛЕН ИЗКАРВА ГО ОТ КОЛАТА ИЗПРАВЕН ДА СЕ УВЕРИ ЧЕ Е ЖИВ--ВДИГА ДЯСНА РЪКА С ПАЛЕЦ КАТО ЗНАК ЧЕ ВСИЧКО Е ОКЕЙ С МИЛЕН И ГО ПОСТАВЯ ПАК НА СЕДАЛКАТА ОТКЪДЕТО ГО Е ИЗМЪКНАЛ И БЪРЗО ИЗЦХЕЗВА--ЯВНО ПОРЪЧИТЕЛЯТ НА КАТАСТРОФАТА Е БИЛ НАБЛИЗО И ЗНАКА Е БИЛ ЗА НЕГО ЧЕ МИЛЕН НЕ Е УБИТ А САМО РАНЕН И ИЗПЛАШЕН ТАКАВА КАКВАТО Е БИЛА ПОРЪЧКАТА ЗА ДА МУ СЕ ЗАТВОРИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА УСТА-ЯВНО---МИЛЕН ЯВНО Е БИЛ ЖИВ ИМАЛ Е МНПЖЕСТВО ВЪТРЕШНИ КРАВОИЗЛИВИ ВЕРОЯТНО ОТ КОИТО 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО НА ПЪТ ЗА БОЛНИЦАТА УМИРА---ЗГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ВИДЕОТО С КАТАСТРОФАТА И ЩЕ СИ ОТГОВОРИТЕ НА МНОГО ВЪПРОСИ--ПОРЪЧИТЕЛЯТ Е ГОЛЯМ ЧОВЕК И ЗА ДАНЕГО ИЗДАДЕ ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ --ИЛИ ЩЕ БЪДЕ УБИТ В АРЕСТА ИЛИ ЩЕ МУ ЛЕПНАТ СМЕШНА ПРИСЪДА ---А И ДА Е СЕРИОЗНА ПРИСЪДАТА КЪДЕ Е ГАРАНЦИЯТА И КОЙ ЩЕ ПРОВЕРЯВА ДАЛИ ТОЙ Е В ЗАТВОРА ИЛИ НА ПОЧИВКА НА НЯКОЙ ОСТРОВ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?