1553
Следвайте ни

Насилник на границата! БГ шеф тормози сексуално подчинени

viber icon

"Началник на група в гранична полиция "Златарево" редовно извършва сексуални посегателства върху работещите там служителки. Началникът често отправял сексуални намеци и осъществявал сексуални нападения над служителките в ГПУ " Златарево", като последните две били пипани по гърдите и задните части, за да задоволи болния си сексуален нагон".


Така започва разпратен до МВР и по върховете на Гранична полиция сигнал, в който авторите освен, че разказват подробно какво точно прави началникът на група в управлението, са силно загрижени за неговото здравословно състояние, съмнявайки се в това, че заради системното спортуване и употребата на добавки, началникът има проблем и не може да укроти нагона си.

Преследвал колежките си в тоалетната или ги наблюдавал, докато се събличат, пише struma.com.

Незабавно от служба "Инспекторат" на МВР и началниците в гранична полиция е започнала проверка за достоверността на написаното в сигнала. Проверката продължила около месец със заключението, че началникът е невинен. Бил оклеветен.

Обаче и до момента в Петрич, откъдето е началникът, се говори, че оплакванията от него са факт и че проверките още не са приключили, тъй като имало официални оплаквания от две от служителките.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?