1553
Следвайте ни

Наш евродепутат уличи Скопие в огромна лъжа

viber icon

Македонският вицепремиер Никола Димитров за пореден път нагло изкривява позицията на България, манипулира и лъже. Договорът за приятелство никога не е бил изпълняван от РСМ!

От момента на неговото подписване Скопие се отказа от него като не се съобразява с основния му стълб - общата история и нейната, дори минимална обективизация. Българската позиция е едно логично и закономерно следствие от това.

Това каза евродепутатът Андрей Ковачев по повод твърдението на Димитров от днес, че "отношенията между двете държави са се променили, защото България е нарушила Договора за добросъседство", пише БГНЕС.

"България беше отново подведена от хора, които всъщност не искат и никога не са искали нищо да променят от антибългарските исторически наративи. От човек, който е син на баща си - проф. Димитър Димитров, човек писал книги за македонските българи и е абсолютно наясно с историческите процеси, Никола Димитров се превърна в едно шлифовано копие на най-отявлените бългромразци от ДПМНЕ, като Християн Мицкоски например", каза още Ковачев.

И подчерта: С подобни нагли и манипултивни обвинения срещу България, Заев и Димитров очевидно не осъзнават, че драстично се отдалечават от всякакъв възможен компромис с което и да е българско правителство!

"Все повече започвам да си мисля, че тези хора всъщност не искат решение с България и омразата им срещу нас им е жизнено важна. Тъжно!", каза в заключение Андрей Ковачев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

намръщенЪ

намръщенЪ

24.09.2021 | 23:28

На ония цигани от Скопие - НИКАКВА МИЛОСТ!

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?