Следвайте ни

Народът пощуря, опашка за гири и щанги

viber icon

10 дни без фитнес и затваряне на големите магазини от утре. Това накара българите да атакуват като за последно спортните шансове, видя репортер на "Марица".

Невиждани опашки се извиха в най-големия магазин на популярна верига за спортни стоки. Всеки втори грабеше или гирички, или други уреди за фитнес у дома.

Явно българинът се е загрижил за фигурата си, която е под сериозна заплаха по време на локдауна. Времето навън също не е благосклонно за спорт на открито. Поне засега.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Фитнесконструктор

Фитнесконструктор

21.03.2021 | 19:18

Пролет е според добре осведомени източници на който искаме да запазим имената Та да бяха се наредили за кирки лопати мотики лизгари и друго фитнес оборудване От гири щанги не съм чул домати и пипер да растът Явно ще се наложи да открием фитнес центровете Освиенцим Треблика и Дахау и девиза Труда ще ви направи свободни и годни да влезе в действие

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?