Следвайте ни

Напрежение на протеста срещу Мангъров

viber icon

На косъм от мелета се размина протестът против действията на властта в борбата с коронавируса пред здравното министерство тази вечер. Напрежението  между антипротестиращите и протестиращите беше напът да ескалира и само полицията предотврати по-сериозни сблъсъци.

Антипротестиращи се опитаха да прекъснат събитието на АБВ, което събра около 50-тина човека. Малко след началото му се появиха неколцина контрапротестиращи с плакати с надписи "Мангър, добре ли спиш?", както и "Мангъров - убиец!!!". Те бяха изтласкани от полицията, напрежението беше овладяно и не се стигна до арести.

От АБВ поискаха оставката на правителството заради хаоса с мерките срещу коронавируса. От партията са на мнение, че мерките на кабинета са неадекватни и хаотични, пише Дир бг.

Тази вечер обаче доц. Мангъров не дойде на протестното събитие, което АБВ бе анонсирало, че ще е с негово участие. Вместо това Румен Петков изчете кратко обръщение от доктора. В него Атанас Мангъров обяснява, че днес е поел ковидотделението в болницата, в която работи. Това обаче не променяло отношението му към мерките.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Бесен

Бесен

10.11.2020 | 21:25

Г.адна м.ръсна твар! Нека да разберем кой и защо точно те назначи ! Ти си срам за лекарската гилдия! Е сега с твжя помощ ще умираме!

Отговори
6 8
Гого Рого

Гого Рого

10.11.2020 | 21:42

Майко мила ...

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай